PROBLEMES A L'HORA DE VISUALITZAR: veure on-line
 
Nº 13
Novembre de 2019

Certamen de contract hoteler

Interihotel és un esdeveniment d'interiorisme i contract hoteler. Organitzat pel clúster CENFIM, el seu responsable és Toni Zaragoza (a la foto). Visiten interihotel BCN19, 4.000 professionals de 30 països. En aquesta edició, que se celebra de 20 a 22 de novembre, es presenten espais d'hotel i un important programa de conferències i debats.

 
 

Fergus Hotels obrirà un 4 estrelles a Sitges l’any 2022

La cadena mallorquina Fergus, propietat de Pep Cañellas, obrirà un hotel de 4 estrelles de nova construcció a Sitges (Barcelona) durant el primer trimestre de 2022. Portarà per nom Fergus Style Port Ginesta.

 
 
 
 

Activitat a València

La Comunitat Valenciana està en els plans d'importants cadenes, com NH Group. A més, els hotels de la zona són conscients que és fonamental per al seu negoci limitar els perjudicis de l'estacionalitat.

 
 

La inversió es concentra en zones costeres

Fa uns dies, Cushman & Wakefield juntament amb la firma legal CMS va fer públic l’informe “Hotel Investment in the Iberian Peninsula” en el que recollíem les principals dades i indicadors sobre l’evolució del mercat hoteler tant a Espanya com a Portugal. Entre elles, la constatació que el 2018 va ser un any molt bo en atracció d’inversió en el conjunt del país, ja que van arribar 3.700 milions d’euros.

 
 
 
 

Presència a interihotel

L'empresa Grosfillex participa amb l'estand B21 a interihotel BCN19, certamen d'interiorisme i contract hoteler que té lloc 20, 21 i 22 de novembre al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

 
 

Roba de llit per a hotels

Vayoil ha incorporat una nova tecnologia d'estampació digital a la seva llenceria de llit, resistent als agressius rentats industrials als quals són sotmeses les peces tèxtils hoteleres.

 
 
 
 

Hostelco 2020 tindrà un espai “Live Hotel”

El saló Hostelco, dedicat a l’equipament i la maquinària per a hostaleria i col•lectivitats, oferirà un espai anomenat “Live Hotel” que recrearà un hotel i les seves instal•lacions, com habitacions, suites, espai wellness i centre de negocis. L’objectiu és presentar les últimes tendències en interiorisme.

 
 

Agenda

Ibtm World
Del 19 al 21 de novembre de 2019. Saló de la Indústria de Viatges de Negocis, Congressos i Incentius. Fira de Barcelona, Gran Via

InteriHotel Barcelona
Del 20 al 22 de novembre de 2019. Esdeveniment especialitzat en interiorisme d'hotels. Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

Hotusa Explora
20 de gener de 2020. Fòrum d’innovació turística. Feria de Madrid.

Fitur
Del 22 al 26 de gener de 2020. Fira Internacional de Turisme. Feria de Madrid.

FINE
12 i 13 de febrer de 2020. Fira Internacional d’Enoturisme. Feria de Valladolid.

HIP 2020
Del 24 al 26 de febrer de 2020. Hospitality Innovation Planet. Feria de Madrid.

 

HOTELREPORT és una newsletter adreçada al sector hoteler i de resorts de l'àmbit territorial que té com a llengua pròpia el català i les seves variants (valencià, balear): Catalunya, Illes Balears, País Valencià, la Franja i Andorra. Inclou informació i continguts que poden ser d'utilitat per a la gestió i l’activitat de les empreses hoteleres, difonent les notícies generades pel sector i les novetats en equipaments i serveis que poden donar solucions a les necessitats d'hotels i resorts.
HOTELREPORT és dirigida pel periodista Agustí Valls i el seu editor executiu és el periodista Joan Carles Esteban.

Contacte:
Agustí Valls: avalls@hotelreport.cat / Joan C. Esteban: jcesteban@hotelreport.cat
Passeig de Gràcia, 12, 1a planta. / 08007 Barcelona / Tel. 934 929 998

 
Protecció de Dades: Segons estableix el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), AGUSTÍN VALLS BERDÚN (HOTELREPORT) tracta les seves dades personals únicament per oferir-li serveis de comunicació, periodístics i de màrqueting digital. Podrà accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, dirigint un escrit a avalls@hotelreport.cat.
Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra Política de Privadesa i Protecció de Dades a la nostra pàgina web: www.hotelreport.cat
Has rebut aquest correu electrònic perquè estàs subscrit a hotelreport.cat.
©2018 hotelreport, Tots els drets reservats