Interihotel és un esdeveniment d’interiorisme i contract hoteler. Organitzat pel clúster CENFIM, el seu responsable és Toni Zaragoza (a la foto). Visiten interihotel BCN19, 4.000 professionals de 30 països. En aquesta edició, que se celebra de 20 a 22 de novembre, es presenten espais d’hotel i un important programa de conferències i debats.

Es poden veure quatre espais hotelers, o Concept Rooms, en què col·laboren estudis d’interiorisme, hotels i consultores de tendències i disseny. Per part de les empreses hoteleres participen Grup Blaumar, Hesperia Hotels & Resorts, Hilton Diagonal Mar i Petit Palace Hotels. Aquests espais busquen donar resposta a necessitats i estils de vida de nous usuaris dels hotels, aportant dissenys innovadors.

Funcionen com a laboratori d’idees sobre el futur dels hotels. Quatre estudis creatius de camps com l’interiorisme, l’arquitectura o el disseny realitzen propostes que exploren com aquestes disciplines poden ajudar els hotels, no només des del punt de vista de la decoració i la distribució sinó també en el model de negoci .

Les Concept Rooms són bancs de proves sobre el comportament, percepció i resposta emocional de l’usuari a la interacció amb l’interiorisme, mitjançant diferents tecnologies d’intel·ligència artificial i tècniques d’investigació qualitativa.

A més, interihotel BCN19 presenta un programa de conferències, tallers i taules de debat considerat com el més rellevant sobre contract-hospitality al sud d’Europa. Més de 70 ponents expliquen casos d’èxit de projectes, estratègies de marca o metodologies de treball d’utilitat per el sector, i es compta amb professionals de referència, estudis internacionals i grups hotelers de sis països.

Segons l’organització, els visitants d’interihotel tenen un perfil molt profesional: arquitectes, interioristes i empreses especialitzats en projectes contract, hotelers i persones amb poder de decisió de compra de grups hotelers, entre els quals un bon nombre reformaran o crearan un nou hotel. Les marques que participen en interihotel són líders de el sector, amb projecció internacional i especialitzades en crear projectes integrals o en fabricar una gran varietat de materials i productes per a interiorisme, cobrint totes les àrees d’un hotel.

https://www.interihotel.com/