Vayoil ha incorporat una nova tecnologia d’estampació digital a la seva llenceria de llit, resistent als agressius rentats industrials als quals són sotmeses les peces tèxtils hoteleres.

Vayoil Tèxtil garanteix peces amb colors sòlids a la rentada i possibilitats de personalització, i incorpora entre els seus serveis a el sector hoteler la tecnologia batejada com “Indanthrern”, en estampació digital per a tota la llenceria d’habitació, que la fa resistent als rentats industrials.

Aquesta tecnologia ofereix possibilitats de disseny de roba de llit: flors, llistats, textos, colors i fins i tot posició de disseny, amb via lliure a la imaginació de l’hoteler que pot aconseguir així diferenciació.

La companyia segueix perfeccionant el seu concepte de “llit sostenible”, que uneix el confort amb el compromís de protecció de l’entorn en tots els àmbits, incloent la producció, i que ha estat reconegut amb el premi Innovació de Producte en la IX Nit Mediterrània de Màrqueting organitzada pel Club Màrqueting de la Mediterrània.

Des de fa dos anys, i després d’adherir-se a la campanya #Mares Limpios #Cleanseas, programa de Nacions Unides per al medi ambient, ha estat objectiu desenvolupar articles realitzats amb materials reciclats mantenint els criteris de qualitat.

www.vayoiltextil.es