La Comunitat Valenciana està en els plans d’importants cadenes, com NH Group. A més, els hotels de la zona són conscients que és fonamental per al seu negoci limitar els perjudicis de l’estacionalitat.

L’associació empresarial HOSBEC ha afirmat que el sector aposta fermament pel manteniment de l’activitat i desenvolupa iniciatives que busquen limitar l’estacionalitat. Gener pot ser el moment més delicat, quan el tancament d’establiments afectarà més de 7.500 places hoteleres tot i que, en conjunt, el 70% dels hotels estaran oberts durant l’hivern. HOSBEC indica que el tancament de places hoteleres afecta els mesos de novembre, desembre i gener.

La província de Castelló serà la que tindrà més nivells d’estacionalitat, tot i que gairebé la meitat dels hotels estaran oberts. Benidorm operarà el 71% dels seus hotels i a la ciutat de València es mantindran oberts la pràctica totalitat.

NH Hotels

El grup hoteler ha anunciat l’inici a Alacant d’un nou establiment de NH Collection amb l’hotel que porta per nom NH Collection Alicante, la tercera propietat de la companyia a la ciutat i la segona de NH Collection a la Comunitat.

L’obertura d’aquest hotel es produeix uns mesos després de la inauguració de NH Collection Valencia Colón (a les fotos), el primer establiment de la marca Collection a la Comunitat Valenciana. Aquesta aposta local està alineada amb l’estratègia de la cadena.

Per al director general d’NH Hotels al sud d’Europa, NH Collection s’està consolidant a la ciutat. En tot just un any s’ha anunciat l’obertura de dues propietats sota aquesta ensenya a la Comunitat Valenciana.

Els hotels NH Collection estan situats en localitzacions estratègiques de les principals ciutats d’Europa i Amèrica Llatina. NH Collection Alicante s’unirà als més de 80 emplaçaments amb els quals NH Hotels ja opera, sota aquesta marca, en més de 50 ciutats de 15 països.

https://www.nh-hoteles.es/hotel/nh-alicante