L’empresa Grosfillex participa amb l’estand B21 a interihotel BCN19, certamen d’interiorisme i contract hoteler que té lloc 20, 21 i 22 de novembre al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

Amb més de 90 anys d’experiència, el fabricant produeix mobiliari contract d’interior, exterior i revestiment decoratiu, i s’aplica a el desenvolupament sostenible de la seva producció. Present a 80 països amb 3 centres de producció internacional, busca la innovació en disseny i tècnica de nous productes de qualitat.

Per exemple, Grosfillex presenta les cadires Sunset, de línia elegant i atemporal, i la nova taula amb tauler Lamidur by Severin i el peu Doms, combinats amb la cadira Ramatuelle’73, formen un conjunt de disseny per a ús professional.

El tauler d’estructura laminada és lleuger i al mateix temps molt resistent. El seu aspecte estètic garanteix durabilitat i està disponible en els acabats Jurassic, Chene Clair i Aristo. La cadira Ramatuelle’73 barreja aires retro i avantguardista. També compta amb un model de taula amb peus regulables per al control de desnivell de terra. La seva llarga vida queda garantida per una lleugera estructura en acer realitzada per durar. A més, els seus elements es poden apilar amb facilitat per al transport i emmagatzematge.

www.grosfillex.com/es