El saló Hostelco, dedicat a l’equipament i la maquinària per a hostaleria i col·lectivitats, oferirà un espai anomenat “Live Hotel” que recrearà un hotel i les seves instal·lacions, com habitacions, suites, espai wellness i centre de negocis. L’objectiu és presentar les últimes tendències en interiorisme.

Conscient del creixent protagonisme de la decoració en l’àmbit hoteler, Hostelco habilitarà una nova àrea d’exposició amb personalitat pròpia, anomenada “Atmosphere” i dedicada al disseny d’interiors d’hotels, restaurants i cafeteries. També serà el marc del nou espai experimental “Hostelco Live Hotel”, que presentarà projectes d’interiorisme signats per arquitectes i estudis seleccionats per un jurat d’experts.

CEHAT i l’ITH s’encarregaran del disseny i la realització de la recepció, l’espai de wellness i una habitació, incorporant-hi sistemes d’intel·ligència artificial, big data, ciberseguretat, robòtica i domòtica. Tecnologies com el reconeixement facial o l’auto check seran algunes de les solucions innovadores que es podran veure a la recepció, com també ho seran l’automatització personalitzada mitjançant l’ús de la veu a l’habitació i un sistema de climatització eficient a l’espai wellness.

Organitzat per Fira de Barcelona i la Federació Espanyola d’Associacions de Fabricants de Maquinària per a Hostaleria, Col·lectivitats i Indústries Afins (FELAC), Hostelco celebrarà la pròxima edició del 20 al 23 d’abril de 2020 en el recinte Gran Via de Fira de Barcelona, coincidint amb Alimentaria, el saló internacional d’alimentació i begudes.

www.hostelco.com