Una cadena hotelera s’obre al negoci de càmping

El grup hoteler Magic Costa Blanca, amb seu a Benidorm (Alacant), ha iniciat un procés d’expansió amb la creació d’una unitat de negoci de càmping, dirigida per William Le Metayer, professional amb àmplia experiència en aquest sector. Es un exemple de la creixent confluència entre les dues modalitats d’allotjament turístic.

L’objectiu de la cadena Magic Costa Blanca és sumar càmpings resorts als seus actuals establiments: hotels propis a Benidorm, La Cala de Finestrat i Gandia; dos bungalows parks a Benidorm i L’Alfàs del Pi; i blocs d’apartaments en lloguer a la província d’Alacant. William Le Metayer ha estat fitxat per la direcció del grup hoteler per concretar inversions en la nova línia de negoci, que podria estar plenament operativa l’any 2020 amb alguns càmpings a la zona de l’arc mediterrani.

Seran càmpings del tipus resort, amb parcs aquàtics, diversió per a nens i adults i animació constant. A més, segons Le Metayer, tindran “complexos tematitzats per a mascotes, amb espai de joc i fins i tot parcs d’aigua per a gossos”. La nova unitat de negoci s’ha activat inicialment amb la cerca i localització de càmpings ja en funcionament susceptibles de ser adquirits, ampliats i modernitzats. També es busquen ubicacions per a la creació de nous càmpings a la costa mediterrània.

Els càmpings resorts són una modalitat d’allotjament turístic amb una demanda creixent per part del públic, tant a nivell nacional com internacional, que en certa manera constitueixen un nou estil de vida i de vacances. De la tradicional oferta de parcel·les per a acampar amb tenda, caravana o autocaravana han passat a convertir-se en complexes turístics molt diversificats on també hi ha bungalows i mòbil-homes, a més de nombroses instal·lacions de lleure: grans piscines, parcs infantils, restaurants, equipaments esportius, etc.

Més informació: www.hoteles-costablanca.com