La cadena H10 Hotels té previstes tres obertures durant aquest any, dues en territori nacional (Tarragona i Benidorm) i l’altra a l’illa de Jamaica. Amb elles, acabarà l’any amb un total de 70 hotels en 9 països, amb una oferta conjunta de 18.700 habitacions.

La primera obertura tindrà lloc al mes d’abril a Tarragona amb l’H10 Imperial Tarraco, l’hotel més emblemàtic de la ciutat que, desprès d’una reforma integral, es reconvertirà en un 4 estrelles superior. Situat en primera línia de mar i davant de l’amfiteatre romà, disposarà de 144 habitacions i tindrà un restaurant gastronòmic, lobby bar, una zona enjardinada amb piscina per a adults i piscina infantil, un “Despacio Beauty Centre”, tres sales de reunions i una terrassa “rooftop” amb “plunge pool” i espectaculars vistes del mar.

La segona obertura està prevista per al mes de juny a Benidorm, a primera línia de la platja de Ponent. Serà l’H10 Puerto Poniente, també un 4 estrelles superior ubicat en un edifici de nova construcció i que oferirà 174 habitacions. L’hotel disposarà de restaurant, lobby bar amb terrassa i vistes al mar, “Despacio Beauty Centre”, tres sales de reunions, pàrquing i una espectacular terrassa “rooftop” amb “plunge pool”.

L’última de les obertures serà l’Ocean Eden Bay, segon resort d’H10 Hotels a Jamaica, que obrirà les portes durant els últims mesos de l’any. Estarà situat a primera línia de mar a Coral Spring, com l’altre resort de la companyia, al nord oest de l’illa i amb categoria 5 estrelles. Tindrà 444 habitacions i estarà especialitzat en el segment de les vacances per a adults. Amb l’Ocean Eden Bay, H10 Hotels tindrà un total d’11 resorts al Carib.   

www.h10hotels.com