L’hotel Crowne Plaza Barcelona – Fira Center s’ha sumat a la lluita contra el canvi climàtic i ha obtingut recentment la certificació de sostenibilitat turística Biosphere, reconeguda internacionalment.   

Per aconseguir aquesta distinció, l’hotel ha completat amb èxit el procés d’adhesió al Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere. Segons el director general de l’establiment, Enrique Escofet, “en el Crowne Plaza assumim els principis i objectius adoptats en la Cimera Mundial de Desenvolupament Sostenible de 2015, la COP21 i la Carta Mundial de Turisme Sostenible”. Per fer-los possibles, l’hotel realitza una gestió sostenible de les seves activitats “reduint i eliminant l’impacte que les nostres accions i instal·lacions tenen en el medi ambient”.

El Crowne Plaza Barcelona també ha adoptat el compromís de formar el seu personal en els principis del turisme responsable, per tal de promoure les bones pràctiques mediambientals. Un dels objectius de l’hotel és perfeccionar la gestió sostenible en tots els àmbits: social, econòmic i ambiental. Per això, Enrique Escofet destaca que “qualsevol projecte futur d’ampliació o reforma d’instal·lacions se sotmetrà a criteris de sostenibilitat i eficiència”.

El Crowne Plaza Barcelona està situat a Montjuïc, ben a prop de la plaça Espanya, la Font Màgica i l’Estadi Olímpic. Crowne Plaza Hotels & Resorts forma part d’InterContinental Hotels Group (IHG), una de les empreses hoteleres més grans del món.

https://crowneplazabarcelona.com