Sercotel incorpora Hotel Atlantis, de tres estrelles i situat al centre de Barcelona, ​​al carrer Pelai, molt a prop de les Rambles i de Plaça Catalunya. L’establiment s’integra a la cadena en la modalitat de gestió. A las fotos, Hotel Atlantis i Kalma Sitges.

L’hotel renova les seves instal·lacions per adaptar-les als estàndards de qualitat de la marca Sercotel Hotels i es reposiciona en el segment boutique, d’oci urbà per la seva localització en el centre de la ciutat. Té 50 habitacions, dividides en economy, standard, júnior suite i habitació superior, distribuïdes en 5 plantes. Totes les habitacions estan adaptades a la seva categoria. L’hotel també té bufet d’esmorzar, business corner, wifi gratuït i reserva de places de garatge.

Platja d’Aro, Sitges i Castelló

Per la seva banda, la nova marca Kalma Hotels & Resorts, d’oci vacacional amb establiments amb encant de platja o muntanya, ha incorporat el Kalma Daro Apartaments, a Platja d’Aro; el Kalma Sitges i el Kalma Jardí de Bellver, a Castelló.

El grup treballa en la integració de polítiques de responsabilitat social sota el programa de RSC Sercotel365, que desenvolupa iniciatives pel medi ambient i la innovació sostenible amb accions com la reducció de plàstic a les habitacions; una línia de marxandatge eco-friendly; la instal·lació de punts de recàrrega per a cotxes elèctrics en els aparcaments dels hotels; accions de col·laboració amb organitzacions com UNICEF.

www.sercotelhotelgroup.com