En el transcurs de Fitur, CaixaBank Hotels & Tourism va entregar els seus premis a empreses del sector hoteler que han destacat per la seva innovació, sostenibilitat i responsabilitat social corporativa. Entre les guardonades, Guitart Hotels, Palladium i Meliá Hotels International.

El premi al millor establiment hoteler va ser per al grup hoteler balear Palladium pel seu hotel Only You Atocha (Madrid), en reconeixement al seu disseny trencador, l’excel·lent oferta de restauració i esdeveniments i la ubicació. En innovació, l’hotel premiat va ser l’Aire de Bardenas, de Tudela (Navarra), mentre que en responsabilitat social corporativa (RSC) hi va haver un triple empat entre Guitart Hotels, Meliá Hotels International i el grup malagueny ML Hoteles.

Del grup gironí Guitart Hotels el jurat va valorar que la RSC forma part de la seva cultura d’empresa des de fa 60 anys: polítiques de foment de llocs de treball per a persones en risc d’exclusió social, joves i més grans de 45 anys; col·laboració amb Cáritas; adhesió al programa “Incorpora” de La Caixa; i creació de la Fundació Climent Guitart.

Quan a la cadena balear Meliá Hotels International, el jurat va valorar el projecte del Palau de Congressos de Palma, que pretén convertir-se en peça clau de la transformació econòmica de la ciutat, com a nou eix social i cultural per als residents. La filosofia aplicada al Palau es basa en els objectius de desenvolupament sostenible de l’ONU: llocs de treball, producció responsable, negoci ecoeficient i promoció del lleure social.

CaixaBank Hotels & Tourism és una línia de negoci creada per consolidar el lideratge de l’entitat en el sector turístic a través d’un nou model de proximitat amb les empreses i negocis hotelers. Té un equip de 30 professionals repartits per tot el territori espanyol que ofereixen a cada client una atenció personalitzada.

www.caixabank.com