La firma Groupe GM, especialitzada en el subministrament de productes d’acollida de qualitat, s’ha associat recentment amb l’empresa alemanya Vipush Hotel Equipment, que ofereix carros de cambrera totalment personalitzables en acabats, materials i disseny.


La gamma de carros de cambrera per a hotels inclou dos models: el Cruiser i el Cartless. El primer té una estructura amb dues baldes de fusta, quatre rodes amb frens, dos prestatges i dos suports per a bosses. Opcionalment, també pot portar un calaix amb separadors, una porta frontal corredora amb clau i una protecció superior (balcó).

Per la seva part, el model Cartless és de dimensions més petites i resulta ideal per a petits hotels amb necessitat de moviment del “trolley” a través de l’ascensor. La seva estructura bàsica inclou un tirador tubular d’acer, dues rodes frontals i dues de posteriors, espai superior per a emmagatzemar amb separadors, dos prestatges i un suport per a bossa plegable. Opcionalment, també pot disposar de tapa superior amb clau.

www.groupegm.pt