La cadena mallorquina Iberostar Hotels & Resorts substituirà a partir d’enguany el polièster tradicional dels uniformes del seu personal per un material 100 % elaborat amb plàstic reciclat. El nou teixit ha demostrat bons resultats en comoditat i durabilitat i s’anirà implementant de manera gradual en els més de 120 hotels de la companyia.

Els nous uniformes mantindran el disseny elaborat en exclusiva per Davidelfín i només variarà el material utilitzat en la seva confecció, molt més sostenible en haver estat desenvolupat a partir de botelles de plàstic reciclat. Amb aquesta iniciativa, Iberostar afavorirà la retirada de prop de 470.000 botelles deixades en oceans i abocadors, a la vegada que deixarà de consumir 28.000 metres de polièster tradicional, un material més contaminant. La companyia ja ha provat els nous uniformes als seus hotels de Barcelona (Iberostar Passeig de Gràcia) i Tenerife (Iberostar Sábila).

La sostenibilitat és una veritable filosofia de negoci per a la cadena mallorquina i el canvi dels uniformes del personal és un pas més en el programa corporatiu “Onada de canvi”, que lidera Gloria Fluxà, Vicechairman & Chief Sustainable Officer d’Iberostar. Aquesta iniciativa s’afegeix a altres ja implementades en la mateixa línia, com ara l’eliminació dels plàstics d’un sol ús en les habitacions dels seus hotels, substituint-los per altres materials més respectuosos amb el medi ambient.

El Grup Iberostar és una empresa multinacional 100 % familiar amb seu  a Palma de Mallorca que es dedica al negoci turístic des de l’any 1956, però amb orígens empresarials al 1877. Té presència a 35 països, amb més de 32.000 empleats i atén 8 milions de clients a l’any. El core business de la companyia és el negoci hoteler, amb més de 120 hotels de 4 i 5 estrelles en 18 països. El grup és propietat de la família Fluxà i està presidit per Miguel Fluxà Rosselló, amb les seves filles Sabina i Gloria ocupant les dues vicepresidències.

Més informació: www.iberostar.com