Per iniciativa de l’Associació Professional d’Empresaris d’Hostaleria de Tossa de Mar (APEHT), l’Ajuntament de la localitat i la Generalitat de Catalunya, vol dinamitzar el turisme local amb una proposta visual realment innovadora.

Presentat dies enrere al saló B-Travel, el projecte Tossa Font de Llum consisteix en la projecció d’un “mapping” a les muralles de l’emblemàtica població de la Costa Brava que reviu els seus orígens i història. A la presentació van participar (a la foto) David Font (director de l’Agència Catalana de Turisme), Gisela Saladich (alcaldessa de Tossa de Mar), Mª Àngels Pujals (regidora de Turisme de l’Ajuntament de Tossa de Mar), Francesc Zucchitello (president de l’Associació Professional d’Empresaris d’Hostaleria de Tossa de Mar), Ramon Curós (director del projecte) i Aleix Gorgorió (creatiu del projecte).

Tossa Font de Llum es basa en la llegenda local de l’obra “El llibre de Tossa”, de Josep de Palau. Les projeccions varen començar la segona meitat d’abril i també es podran veure els dies 3, 4, 17 i 18 de maig, des de la platja i el passeig de la localitat, amb espectaculars efectes de llum i so. El “mapping” es projecta sobre les conegudes muralles de Tossa de Mar, tot un símbol de la vila. El “vídeo mapping” és una tècnica de projecció que permet transformar gairebé qualsevol superfície en una pantalla de vídeo.

http://costabrava-tossademar.com/tossa-font-de-llum