Félix Martí, director general de l’empresa Resuinsa, va donar una xerrada sobre tèxtil digital a Hotel Trends de Hospitality Innovation Planet. També va participar el seu director comercial, Fernando Soriano.

Els tèxtils intel·ligents permeten la seva gestió i tractament adequat en qualsevol part del flux de procés en el qual es trobin, i inclouen xips que estan preparats per al seu pas per bugaderies industrials. Els tèxtils intel·ligents ajuden a controlar tota la traçabilitat de l’ús de la peça.

La gestió del procediment, denominat 4.0, evita que l’hotel s’hagi de preocupar de les diferents fases ja que es coordina tot el procés, que inclou al fabricant de tèxtils, al fabricant dels xips, el hardware, el software, i lògicament la cadena de neteja del tèxtil.

Resuinsa ha estat Premier Partner de HIP 2019. La R + D + I és premissa d’una activitat que fomenta la modernització i la introducció de les tecnologies en projectes que contribueixen al progrés industrial del sector, i es té molt en compte que innovació, disseny i resistència als rentats industrials han d’anar sempre units en qualsevol producte tèxtil.

A més de xerrades com l’esmentada, Hotel Trends ha incidit en les tendències en digitalització del sector i en les eines per diferenciar-se dins del mercat. L’espai també ha revisat diferents models d’hotels independents i petites cadenes; ha posat èmfasi en la transformació digital; ha debatut amb directius de grans cadenes hoteleres; i ha analitzat la innovació des d’una visió de futur del sector hoteler.

resuinsa.com