La fira Hospitality Innovation Planet (HIP) preveu augmentar la superfície expositiva en la seva tercera edició, que tindrà lloc a Madrid del 18 al 20 de febrer. El saló estarà especialment enfocat als petits i mitjans hostalers que vulguin fer evolucionar cap a una altra dimensió el seu model de negoci actual.

En només dues edicions, el certamen HIP Horeca Professional Expo s’ha convertit en un esdeveniment de referència en innovació per al sector Horeca. La fira té Madrid com a seu (recinte d’Ifema) i la tercera edició vindrà marcada per un creixement de més del 20 % en les xifres d’expositors i visitants, ampliant l’espai expositiu amb un tercer pavelló. El tema central d’aquesta convocatòria serà la digitalització que han d’afrontar els hostalers per no quedar fora del mercat i millorar l’experiència del client.

En una superfície total de 33.000 m2, la zona expositiva d’Hospitality Innovation Planet tindrà dues novetats: l’àrea Wine Show, dedicada al món del vi, i l’àrea New Concepts, que presentarà nous models de negoci. Paral·lelament es durà a terme l’Hospitality 4.0 Congress, amb participació de nombrosos experts internacionals que parlaran dels grans reptes de futur del sector. El programa inclourà espais específics, entre ells l’Hotel Trends.

Més informació: www.expohip.com