L’empresa Aquavia Spa ha instal·lat un “swimspa” en el Protur Sa Coma Playa Hotel & Spa, de 4 estrelles i situat a l’illa de Mallorca. Es el complement ideal de l’oferta de benestar i relax d’aquest complex hoteler.


L’hotel forma part del Club Protur Sa Coma Resort, un dels establiments hotelers més grans de Mallorca. Té unes magnífiques instal·lacions per gaudir d’unes vacances tranquil·les, amb totes les comoditats i les últimes tendències del sector. Ofereix un gimnàs, una piscina climatitzada, una sauna i un circuit hidrotermal de Biomar Spa, amb més de 3.500 m2 dedicats al wellness.

Un dels elements és el Fitness Spa d’Aquavia, el “swimspa” més compacte del mercat (400 x 230 cm). Els nens l’utilitzen com a mini piscina i els adults com a espai aquàtic on practicar activitats (“aquafitness” i “aquagym”), a més de gaudir del massatge de 4 ergonòmiques posicions d’spa. El Fitness Spa d’Aquavia incorpora de sèrie el sistema ColourSense de cromoteràpia, amb 5 focus subaquàtics led amb elecció de colors fixes o seqüències. I també el Surround Bluetooth Audio, amb 4 altaveus.

A més, la filtració per cartutx és molt silenciosa i inclou un sistema de desinfecció per llum ultravioleta que estalvia fins a un 80 % en productes de tractament de l’aigua. El resultat és una aigua cristallina per practicar activitats en una atmosfera de llum, color i so espectacular. Aquavia Spa és un dels fabricants europeus líders en banyeres d’hidromassatge i “swimspas”, amb més de 30 anys de trajectòria i presència a 40 països.     

aquaviaspa.es/