L’Hotel Mas Torrent, situat a l’Empordà (Girona), disposa d’una suite eco-sostenible dissenyada per Slow Nature Suites i construïda per la companyia especialitzada en construcció modular Arquima.

L’empresa Arquima construeix edificis de consum energètic nul o gairebé nul amb criteris d’arquitectura bioclimàtica i de màxima eficiència energètica. Porta a terme projectes d’habitatges i equipaments com hotels, balnearis, residències o instal·lacions esportives. L’estalvi energètic durant tota la vida útil d’aquests edificis respecte a les construccions convencionals pot arribar al 90% i la reducció del temps de construcció a més del 50%.

Les Slow Nature Suites promouen solucions arquitectòniques per aconseguir la seva integració en el paisatge natural i potenciar les experiències que proporciona l’entorn: vistes des del saló a arbredes o la contemplació del cel estrellat des del llit. Tots els elements de la Nature Suite són 100% naturals i sostenibles.

Mas de Torrent Hotel & Spa és una masia catalana del segle XVIII. Pertanyent des de l’any 1990 a la cadena Relais & Châteaux, l’hotel destaca per la seva ubicació, les vistes i jardins i el servei. La suite eco-sostenible està incorporada a les 37 suites de l’hotel, 10 a la masia, 20 al jardí i 7 amb piscina privada.

El Grup Mas de Torrent és propietari de Mas de Torrent Hotel & Spa i del Far Hotel Restaurant, els dos situats a l’Empordà. El seu fundador és Joan Figueras qui, el 1988, després d’un viatge per la Toscana italiana i la Provença francesa va decidir convertir la masia en un hotel exclusiu.

www.hotelmastorrent.com

www.arquima.net

slownaturesuites.com