Sonia Gil-Gibernau ha estat nomenada directora del Novotel Barcelona City, un dels hotels “flagship” de la marca a Espanya. L’establiment forma part del portfoli d’Accorinvest Iberia.    

Llicenciada en Turisme i Direcció Hotelera per l’Escola d’Hoteleria de Sant Pol de Mar (Barcelona) i pel CETT – Universitat de Barcelona, a més de tenir un màster en Màrqueting Digital per IIMN, Sonia Gil-Gibernau ha treballat a diverses cadenes hoteleres de primer nivell, nacionals i internacionals, assumint funcions de responsabilitat com a directora general en hotels i en posicions corporatives i de suport. Des de l’any 2016 i fins ara ha estat directora de l’hotel Mercure Barcelona Condor, que també pertany a AccorHotels.

La nova directora del Novotel Barcelona City es declara “fortament compromesa amb la defensa del medi ambient”, a més de donar suport a iniciatives per “impulsar la responsabilitat social corporativa i treballar per integrar aquests valors en la gestió empresarial”. Ella mateixa forma part de RiisE, la xarxa internacional del Grup AccorHotels per promoure la diversitat, la inclusió, la solidaritat i la lluita contra els estereotips. A més, és seguidora de la campanya internacional #HeForShe. 

www.accorhotels.com