Ni spa, ni piscina, ni gimnàs, ni esmorzar, ni TV o wifi inclosos en el preu. EasyHotel Barcelona acaba d’obrir-se a l’Hospitalet de Llobregat, a escassos metres de la Fira Gran Via. El primer hotel de la cadena britànica a Espanya porta la seva filosofia: deixa de banda tot el superflu i se centra a proporcionar descans a bon preu.

Amb tarifes a partir de 20 euros, la proposta de easyHotel Barcelona contrasta amb l’oferta hotelera mitjana de Barcelona, ​​una de les més cares d’Espanya, amb un preu mitjà de 131 euros la nit. Aquest tipus d’allotjament, que s’emmarca en el concepte super budget hotel, es basa en la idea d’oferir un espai còmode, net, funcional i simple per dormir bé.

Jorge Rodriguez Fisac, Country Manager de easyHotel, ha afirmat: “EasyHotel Barcelona és el primer establiment en propietat fora del Regne Unit, i per a la marca suposa l’entrada a Espanya, on esperem ampliar la nostra presència”. De fet, la cadena easyHotel té intenció d’obrir una franquícia a Màlaga, a més de preveure obertures a Alemanya, Portugal, Suïssa, a l’aeroport d’Amsterdam, a Turquia, Unió dels Emirats Àrabs Units, Iran i Sri Lanka.

“Els easyHotel estan enfocats a que els hostes passin el menor temps possible dins de l’hotel. Per aquest motiu, el seu nucli d’acció se centra estrictament en les habitacions -de disseny senzill i sense renunciar al confort-, el que porta a depurar al màxim altres serveis, com el de restauració, amb la finalitat de vendre estades a preus altament competitius”.

Les habitacions disposen d’aire condicionat, calefacció, roba de llit, tovalloles i bany privat. No obstant això, els clients que vulguin gaudir de serveis extres com wifi, televisió o neteja durant l’estada tindran un cost addicional.

EasyHotel Barcelona està enfocat a un públic jove, famílies, i per a viatgers que acudeixin per assistir a esdeveniments de negoci, culturals i d’oci.

Més informació:
https://www.easyhotel.com/es/hotels/spain/barcelona/101968