La cadena Sercotel Hotel Group continua avançant en la seva gestió respectuosa amb el medi ambient. Acaba de presentar unes noves “amenities” sostenibles amb el nom Zen, que permeten eliminar de les habitacions una considerable part dels plàstics.   

Uns nous dispensadors són els que permeten reduir la quantitat de plàstics d’un sol ús a les habitacions. L’estalvi en residus és d’entre un 75 % i un 80 %, mentre que el de plàstics d’un sol ús arriba al 95 %. Els envasos Zen by Sercotel Hotel Group estan fabricats en PET, un material 100 % reciclat que permet estalviar prop d’una tona d’oli i que també redueix la contaminació de l’aire, els residus que acaben als abocadors i l’emissió de gasos d’efecte hivernacle.

D’altra banda, per tal de minimitzar també els residus secundaris, Sercotel aplica mesures com utilitzar materials biodegradables a curt termini (palla de blat) per als raspalls de dents i les pintes. A més, els nous gels de bany, xampús, condicionadors i sabons de mans es composen d’ingredients naturals com l’aloe vera.

El compromís de la companyia per convertir els seus hotels en establiments sostenibles també queda palès en una nova línia de “merchandising eco-friendly”, que inclou productes fets amb materials reciclats i més fàcilment biodegradables. Aquests productes transmetran amb els seus missatges la filosofia RSC de Sercotel.         

www.sercotelhotelgroup.com