El gaudi de la neu i les activitats vinculades als esports d’hivern, unint-ho amb la realització de reunions corporatives d’empresa o vacances, és una opció a tenir en compte. Pot fer-se en diversos llocs, com ara la Vall d’Aran o Andorra.

L’Hotel Himalaia Baqueira, especialitzat en esdeveniments corporatius, és un espai per dur a terme activitats de team building, seminaris o conferències. Està equipat amb 141 habitacions, tres sales de reunions polivalents, amb suport tècnic per facilitar el desenvolupament de presentacions, i vuit habitacions convertibles en sales de subcomissió.

 

Als voltants de l’hotel, les activitats esportives són variades: ràfting, escalada, passejades en trineu i esquí alpí són només alguns exemples. A l’establiment també hi ha lloc per a la relaxació: les seves instal·lacions dedicades disposen d’un spa amb piscina de dolls, dutxes climatitzades, sauna i jacuzzi exterior.

L’Hotel Himalaia Baqueira acaba d’incorporar-se a la cadena francesa Pierre & Vacances, que té apartaments, hotels i resorts. Recentment també s’ha unit al grup l’Hotel Grand Pas d’Andorra. Situat a 50 m de les pistes d’esquí de Grandvalira, disposa de 99 habitacions dobles, triples, quàdruples i suites, amb capacitat per allotjar entre 1 i 4 persones i de dimensions entre 16 i 21 m2.

La cadena francesa es va crear el 1967 a Avoriaz i té presència en més de 260 destinacions i 20.000 allotjaments a França, el Carib, Espanya, Itàlia, Croàcia, Portugal, Illa Maurici, Montenegro, Grècia i Creta.

Més informació:

https://himalaiabaqueira.com/

https://hotelgrandpas.com/