A Balears Riu Hotels, dins les seves accions de Responsabilitat Social Corporativa (RSC), dóna suport al programa “Aquí També”, de Ayuda en Acción. Ara, a més, també col·labora amb l’ONG a Madrid després de l’obertura del seu primer hotel a la capital.

L’activitat permet que estudiants de primària en situació de pobresa i exclusió social rebin beques menjador i suport psicosocial, treballin mancances afectiu-emocionals, aprenguin a gestionar les seves emocions i rebin les pautes i les eines necessàries per millorar la seva autoestima.

Catalina Alemany (a la foto), directora de l’àrea de RSC de Riu Hotels, afirma que és la contribució del grup per millorar la igualtat d’oportunitats dels nois i noies. La pobresa infantil condiciona el present i el futur dels nens que la pateixen. Construir espais de protecció emocional per a ells hauria d’esdevenir una prioritat per a tots els agents socials, incloent a les empreses, per tal de prevenir les possibles conseqüències de créixer en entorns vulnerables, finalitza Alemany.

A les Balears, origen del grup hoteler, Riu Hotels prossegueix el seu suport amb beques de menjador en centres educatius públics de Son Gotleu i Nou Llevant a Palma de Mallorca. Durant el curs 2019/20, es cobriran beques per al menú de menjador d’alumnes en programes de reforç escolar de l’IES Josep Sureda i Blanes de Son Gotleu, es reduirà el preu del menú al menjador del CEIP I ESO Pintor Joan Miró de Nou Llevant i es millorarà l’atenció del menjador del CEIP es Pont de Son Gotleu, amb la contractació d’una monitora addicional.

A més, es donarà suport a activitats d’oci de qualitat per assegurar que nenes i nens en situació de vulnerabilitat social tinguin accés a espais d’educació no formal adequats per al desenvolupament de la infància. Concretament s’oferirà ajuda a l’escola de patinatge artístic al CEIP Joan Capó de Son Gotleu i per a altres activitats extraescolars al CEIP I ESO Pintor Joan Miró.


www.riu.com