L’hotel Dolce by Wyndham Sitges Barcelona reobrirà el proper mes de gener desprès d’una reforma a fons que ha suposat una inversió de 15 milions d’euros. L’objectiu és convertir-se en un referent per al turisme de vacances d’alt nivell.

L’establiment de 5 estrelles de Sitges va ser inaugurat l’octubre de 2004 i 15 anys més tard posarà al dia les seves instal·lacions en un projecte dirigit per l’estudi Rose Ink Workshop, de Miami. La reforma permetrà renovar les 263 habitacions i suites de l’hotel, a més dels 3 restaurants i 4 bars, l’spa & wellness (Dolce Vital Spa) i les zones comunes. El nou disseny està inspirat en la Mediterrània i pretén convertir el Dolce Sitges en una destinació en si mateixa. El nou lobby combinarà natura, fusta i escultures penjades, amb una gran claraboia.

Per a Francisco José Jiménez, director general de l’hotel, “aquesta evolució és una manera d’adaptar-nos als canvis i necessitats d’un client que busca una experiència inspiradora a través d’una estada inoblidable”. També destaca que “som l’únic hotel de 5 estrelles de Sitges, amb una ubicació privilegiada, i per això volem oferir un espai de luxe relaxat que sigui una destinació en si mateixa, on desconnectar per gaudir”. L’establiment forma part de Dolce Hotels & Resorts, propietat des de 2015 de Wyhdham Hotel Group, una de les companyies hoteleres més grans del món amb uns 9.200 hotels i 822.000 habitacions en 80 països.  

www.dolcesitges.com