L’hotel Can Bordoy és un allotjament de 5 estrelles Gran Luxe amb 24 suites d’entre 30 i 80 metres quadrats, situat al centre del nucli històric de Palma de Mallorca.

Es tracta d’una antiga casa del segle XVI; la reforma l’ha realitzat l’estudi d’arquitectura i interiorisme OHLAB. El resultat està a Can Bordoy Grand House & Garden: una casa amb història que es barreja amb experiències i sofisticats detalls, per exemple peces d’antiquari vingudes de tot Europa com armaris, cadires o catifes turques; spa equipat amb l’última tecnologia; piscina exterior climatitzada sota arbres centenaris; o estar envoltat de prestigioses marques de disseny interior.

A només uns minuts a peu d’un dels passejos marítims emblemàtics de la Mediterrània i de la “milla d’or” de Palma de Mallorca, l’edifici disposa del jardí privat més gran del centre de la ciutat.

L’hotel ha nascut amb la voluntat de posicionar-se com un destí en si mateix i disposa d’unes instal·lacions que compten amb el necessari per gaudir d’una experiència inoblidable: un terrat amb vistes; un restaurant que aposta per l’alta cuina saludable i de proximitat; spa que captiva als seus usuaris, i un servei per als clients més exigents.

https://www.canbordoy.com/es/