InteriHOTEL, és un certamen d’equipament hoteler celebrat del 24 al 26 d’octubre al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). Organitzat per l’entitat CENFIM, els participants desenvolupen la seva activitat en l’àmbit contract-hospitality.

InteriHOTEL Barcelona és el referent al sud d’Europa sobre interiorisme d’hotels i l’esdeveniment més important a Espanya en aquest sector contract. Rep visitants de 25 països i participen un 20% de marques internacionals.

En aquesta edició hi ha unes 200 marques especialistes en contract-hospitality; 4000 professionals procedents d’empreses hoteleres, arquitectes, interioristes, decoradors i empreses de project management; 1200 projectes de reforma i / o nova construcció d’hotels.

InteriHOTEL aposta pel disseny, ja que les marques presenten els seus productes en showroom generant ambients d’hotel a estands de disseny. S’ha creat a més una àrea especial per a marques en què el disseny és un dels seus valors centrals.

En InteriHOTEL té lloc una missió internacional amb grups hotelers i prescriptors de Mèxic / Carib, Emirats Àrabs, els Estats Units o Marroc, amb activitats com grups de treball amb marques interessades a operar en aquests mercats; programa de conferències amb prescriptors internacionals; reunions face to face; activitats de networking.

Més informació: http://interihotel.com/