Vayoil Tèxtil, amb productes molt coneguts en l’hoteleria, ha indicat que des de l’1 de juny tots els seus edredons amb farcit de fibra sintètica són fabricats exclusivament amb fibres procedents del reciclatge de plàstics.

La companyia està adherida a la campanya #Mares Nets #Cleanseas, Programa de Nacions Unides per al Medi Ambient que busca preservar els oceans i mars, i en el qual s’aposta per recuperar tones de plàstic per donar-li un nou ús. Aquest concepte encaixa amb el compromís mediambiental dels hotels.

Com ha declarat Arturo Hernández, director general de Vayoil: “Ens preocupa el futur del nostre planeta, i per això apostem per fer productes que tinguin la filosofia de reduir, reutilitzar, reciclar, redissenyar, recuperar i reemplaçar”.

Certificacions ambientals

Vayoil disposa dels certificats de cotó orgànic i de materials reciclats, com a garantia que el producte és de la màxima qualitat i ha estat sotmès a un control exhaustiu en tot el seu procés productiu.

Aquests certificats s’emmarquen en un concepte de sostenibilitat que agrupa en un mateix entorn llit, tèxtils amb fibres naturals com el lli i el cotó orgànic, i coixins i edredons amb fibra fabricada amb materials que procedeixen del reciclatge d’ampolles de plàstic.

www.vayoiltextil.es