Dues cadenes hoteleres mallorquines acaben d’obtenir premis hotelers mundials. Es tracta de RIU Hotels & Resorts i de Barceló Hotel Group, que han estat guardonats amb el British Travel Awards i el World Travel Awards, respectivament.

RIU Hotels & Resorts ha estat guardonada com a ‘Best All-Inclusive Hotel & Resort Brand’, en els British Travel Awards 2019. És la segona vegada que RIU guanya aquest premi, la primera va ser el 2017. Per la seva banda, Barceló Hotel Group ha estat triada la millor companyia gestora d’hotels mundial en els World Travel Awards 2019.

A més, Barceló Hotel Group ha estat premiat en els Awards for Excelence per Condé Nast Johansens, guies d’hotels de luxe que publica anualment l’editorial Condé Nast. El seu hotel a Alacant, Asia Gardens, ha obtingut el premi en la categoria de “Millor hotel amb spa d’Europa”.

La cadena RIU es va fundar a Mallorca, el 1953, i se centra en l’hoteleria de vacances. El 2010 va establir la seva pròpia línia d’hotels urbans anomenada RIU Plaza. RIU Hotels & Resorts compta amb 93 hotels a 19 països. És la quarta cadena hotelera a Espanya.

L’origen de Barceló Hotel Group va ser Barceló Hotels & Resorts, creat a Mallorca el 1931. És la segona cadena hotelera d’Espanya i té quatre marques: Royal Hideaway Luxury Hotels & Resorts, Barceló Hotels & Resorts, Occidental Hotels & Resorts i Allegro Hotels.

https://www.riu.com/es/home.jsp

https://www.barcelo.com/es/