L’hotel Dolce Sitges ha inaugurat quatre piscines exteriors climatitzades que funcionen amb energia solar. Són les primeres piscines a l’aire lliure de la zona que disposen d’aquest tipus de climatització.


En relació a les piscines el director de l’hotel, Francisco Jiménez, ha destacat que “a Dolce Sitges treballem per millorar dia a dia l’experiència dels clients i, per això, les nostres instal·lacions i les seves característiques parteixen de les seves necessitats”. També considera que “donar-los l’opció de gaudir de les piscines durant gairebé tot l’any aporta un valor afegit i únic a la seva experiència, i a nosaltres ens permet diferenciar-nos dels competidors”.

L’hotel té més de 500 m2 de piscines exteriors i un total de 59 m de perímetre distribuïts en quatre espais independents per a cada tipus de públic. Hi ha una piscina per als nens (0,45 m de profunditat), una piscina esportiva (amb un carril de 13 m per nedar) i una piscina “infinity” (amb magnífiques vistes al parc natural del Garraf). Totes estan envoltades de palmeres. També té una piscina interior climatitzada amb cascades d’aigua i un jacuzzi amb vistes al mar, dintre del Dolce Vital Spa, l’espai wellness més gran de Sitges.

www.dolcesitges.com