La cadena Ohtels ha anunciant la incorporació al seu portafoli del Gran Hotel La Hacienda, de 4 estrelles superior i ubicat a la platja de la Vila-seca, La Pineda Platja (Tarragona). Es el dissetè establiment del grup i l’octau en el litoral català. 

Ohtels Hotels & Resorts ha arribat a un acord amb la propietat del Gran Hotel La Hacienda per assumir la seva gestió, continuant així la seva línia d’expansió. A partir d’ara, l’establiment portarà per nom Ohtels La Hacienda. Té 260 habitacions i suites i també ofereix piscines exteriors i serveis de wellness. Un altre dels seus punts forts és l’oferta d’instal·lacions esportives.

En relació a aquesta incorporació el president d’Ohtels Hotels & Resorts, Eduard Farriol, ha manifestat estar “molt contents de sumar el nostre octau hotel a la Costa Daurada, que és un dels punts d’ubicació estratègica per a la nostra cadena”. També ha afegit que “reforçar el posicionament a la Costa Daurada i en el públic familiar és una de les nostres prioritats”.

Amb La Hacienda la cadena també reforça la seva aposta pel segment MICE, atès que l’hotel disposa de tres salons per acollir convencions, conferències i reunions. El seu saló Acapulco té una capacitat per a 250 persones.   

www.ohtels.es