El client no ha de portar clau i pot descarregar-se en el seu mòbil l’accés a la seva habitació. Existeixen solucions per obrir amb el telèfon mòbil que utilitzen tecnologia Bluetooth i credencials basades en el núvol.

No és necessària una connexió a la xarxa, ja que les credencials de la clau romanen al mòbil durant l’estada. Però no només serveix per a l’habitació, també per a altres àrees d’accés controlat com garatges, ascensors i centres de fitness. El sistema anomenat DirectKey, de l’empresa Onity, s’està subministrant a cadenes i hotels, permetent als clients utilitzar el seu mòbil com a clau.

La tecnologia està aconseguint alts nivells de satisfacció, pot ser incorporada fàcilment en panys existents anteriorment i és compatible amb els panys d’una varietat de proveïdors de la indústria hotelera. S’ha sotmès a rigoroses proves i els mòduls de Bluetooth empren una encriptació avançada per augmentar la seguretat dels panys.

D’altra banda, el departament IT de l’hotel i els responsables de marques decideixen com integrar l’accés de clau mòbil en aplicacions de lleialtat, sistemes de gestió de la propietat i processos de recepció, de manera que es pugui mantenir l’experiència de marca.


www.onity.com