En roda de premsa celebrada al certamen HIP, Grosfillex va presentar novetats de mobiliari Contract i revestiment decoratiu, d’interès per al sector hoteler i de hospitality.

L’empresa ha estat Global Main Partner d’Hospitality Innovation Planet 2019. En la seva informació a mitjans de comunicació, han estat especialment significatius per a les reformes d’hotels els revestiments decoratius, material polímer d’adherència que compleix amb les normes per a foc i aigua, per la que poden utilitzar-se en tots els espais en què puguin ser necessaris.

Es va destacar en la presentació que es poden fer personalitzacions, amb impressions específiques per a decoracions personalitzades. Es tracta de revestiments totalment reciclats i reciclables. Hi ha en marxa un projecte pilot de reforma en un hotel de Mallorca amb 400 habitacions i ja està feta la reforma a l’Hotel Jolio de Jaca, que es mostra a la foto.

La solució constructiva en sec permet reduir els costos de l’enrajolat a la reforma de qualsevol espai interior. De fàcil instal·lació i sense obres, pot situar-se sobre el revestiment existent sense necessitat d’arrencar i generar runes, amb el consegüent estalvi de temps i diners.

A la foto, part de l’estand en HIP 2019 de la multinacional d’origen francès; amb 90 anys de vida, està present en més de 80 països i en més de 26.000 cadenes hoteleres a tot el món. En les seves informacions, destaca el seu lideratge en revestiment decoratiu i l’orientació en la seva producció a integrar disseny, confort i durabilitat.

es.grosfillex.com