La cadena Sercotel Hotels ha complert 25 anys. Sercotel Hotels va ser fundada a Barcelona el gener de 1994 per Marisol Turró, Javier Garro i Benjamín Sanz.

En el marc del seu 25 aniversari s’ha produït el llançament de la nova identitat de la cadena, Sercotel Hotel Group, que unirà sota una mateixa ensenya diverses marques pròpies, entre les quals es troben dues noves marques, una per al segment urbà i una altra de vacances.

Entre les marques pròpies es troben Sercotel Hotels, el vaixell insígnia del grup i referència per al segment urbà; Esentia Hotels, una nova marca de classe económica amb una proposta d’hotels confortables i amb serveis en entorn urbà; i Kalma Hotels & Resorts, la nova marca de oci i vacances, amb establiments amb encant de platja o muntanya.

Segons indica Benjamín Sanz, Vicepresident Corporatiu de Sercotel Hotel Group: “La previsió per a aquest 2019 és incorporar més de 16 nous hotels a la cadena a Espanya en les diferents marques”. Sercotel Hotel Group és una de les cadenes espanyoles de referència. Té un total de 154 hotels distribuïts per Espanya, Andorra, Portugal, Itàlia, Colòmbia, Equador, Panamà i Mèxic i compta amb 14.219 habitacions en 104 destinacions.

El grup compta amb les marques internacionals de Choice Hotels com Clarion Hotels, Quality Hotels, Comfort Hotels i Ascend Hotels.

www.sercotelhotelgroup.com