L’spa de l’hotel H10 Vintage de Salou (Tarragona) ha incorporat una nova sauna amb un ampli frontal de vidre, fabricada per l’empresa especialitzada Freixanet Wellness.

Situat al costat de la cèntrica plaça d’Europa i a prop del passeig Marítim de Salou (Tarragona), l’H10 Vintage és un hotel amb un modern interiorisme que inclou detalls vintage i inspirat en la Mediterrània. Dintre dels seus equipaments destaca un espai per cuidar el cos i la ment, l’spa “Despacio Beauty Centre”.

Es en aquest espai on Freixanet Wellness ha instal·lat una nova sauna professional. Es tracta d’una cabina ideada per a un ús intensiu i que incorpora un calefactor sota banc Sublima d’alt rendiment. A nivell estètic, un frontal de vidre li confereix una imatge àmplia i diàfana, que fa que els usuaris complementin l’experiència de la sauna amb les vistes a l’exterior. La zona wellness també ha estat equipada amb elements per al contrast de temperatures, com una dutxa cub i una font de gel.

Tot això bé a reforçar l’oferta de l’H10 Vintage, un hotel amb unes elegants habitacions reformades l’any passat, piscina, gimnàs, parc infantil, saló per a reunions, una terrassa amb “plunge pool” al terrat i un restaurant de cuina mediterrània. L’empresa Freixanet Wellness, amb seu central a Manresa (Barcelona), disposa d’una de les tecnologies més avançades pel que fa a àrees wellness i proposa als hotels un servei integral, des del projecte inicial fins a la instal·lació dels equipaments.

Més informació: www.freixanetwellness.com, www.h10hotels.com