La firma Eurobungalow ha col·laborat en l’ampliació de l’spa de l’hotel Santa Marta, un establiment de 5 estrelles situat a Lloret de Mar (Girona), construint-hi una nova sala de massatges.

L’interior de la sala ha estat realitzat amb fustes nobles sense aplicació de vernissos per transmetre l’olor i la qualitat pròpia de la fusta natural. A fi de permetre l’entrada de llum natural, s’han instal·lat uns grans finestrals amb vistes al bosc de coníferes en que està ubicat l’spa. El revestiment exterior s’ha fet en Werzalit color “white oak”, amb línies rectes, simulant una caixa de fusta enmig del bosc.

Per a la coberta de tipus pla s’ha optat per una protecció amb làmina d’EPDM, emplenada posteriorment amb canto rodat de color blanc. A la sala s’hi fan tractaments de massatge i reflexologia, així com sessions de “hata ioga” i “ayurveda”, pròpies de la medicina tradicional hindú. El resultat és un plaer per als sentits i la salut en l’entorn d’una de las cales més verges de la Costa Brava.

Més informació: www.eurobungalow.com, www.hotelsantamarta.es