En l’àmbit de la bugaderia, de cabdal importància per als hotels, els canvis que es viuen actualment passen per dos conceptes bàsics: “Wet Cleaning”, d’una banda, i “Laundry Corners”, de l’altra.

La bugaderia hotelera s’està adaptant als canvis i nous comportaments dels hostes. L’aplicació dels processos “Wet Cleaning” i la incorporació d’equipaments d’autoservei per als clients amb els “Laundry Corners” són els eixos principals del canvi. GIRBAU, fabricant líder en bugaderia industrial a nivell internacional, està sent capdavanter en l’aplicació d’aquestes noves tendències.

“Wet Cleaning”: servei de tintoreria intern   

L’aposta de molts hotels per la bugaderia interna, més enllà de permetre’ls una autogestió més eficient, els ha facilitat també incorporar el servei de tintoreria. Si la bugaderia interna està equipada amb maquinaria GIRBAU Wet Cleaning Ready, l’hotel pot realitzar des de rentats intensius per a roba amb taques importants (jocs de taula, tovalloles amb maquillatge, etc.) fins a rentats tan delicats que permetin tractar teixits com la seda o la pell. El servei permet donar resposta al client amb una gran agilitat.

“Laundry Corners”: un servei més al client

En molts hotels s’instal·len petites unitats de bugaderia d’autoservei per tal que els clients puguin gestionar el rentat de la seva roba sense necessitat d’un servei extern. En els hotels urbans, per exemple, és freqüent que els clients practiquin algun esport durant la seva estada per negocis. Un petit autoservei els permet viatjar amb equipatge lleuger, en poder rentar la roba d’esport en el propi hotel.

Nous temps, noves necessitats. I amb GIRBAU… noves solucions de bugaderia!

https://www.girbau.cat/segments/hotels/17