Es un complement fonamental en qualsevol hotel. El mobiliari d’exterior no solament és necessari per donar un bon servei als clients, si no que aporta un plus de qualitat i d’imatge a un establiment. Per això cal estar atent a les novetats i propostes de les principals marques fabricants. 

Cadires, taules, butaques, gandules, sofàs, para-sols i altres mobles d’exterior per a hotels no solament han de ser resistents i duradors per suportar l’estada a l’aire lliure (amb els efectes del sol, la humitat, la pluja…) si no que també han de resultar confortables per al client i plenament funcionals. Tot això sense oblidar un disseny modern i en línia amb la pròpia imatge de l’establiment.

Grosfillex: equipament exterior

El desafiament a què s’enfronta tot hoteler és que el seu projecte es percebi actual i alhora sigui perdurable en el temps. Els dissenys atemporals busquen que els hostes se segueixin sorprenent i renovin la seva preferència per l’hotel passat el temps. Encara que hagin passat cinc o deu anys de la primera visita d’un client, es tracta que l’hotel sigui la seva segona casa o un lloc d’excel·lència per als negocis. Grosfillex compta amb una àmplia experiència en el sector hoteler/contract i busca aconseguir aquests objectius.

Col·leccions com Sunset aporten elegància, comoditat i disseny a les terrasses i jardins dels establiments públics, característiques per les quals la marca francesa continua reinventant la indústria del disseny exterior amb el seu catàleg de cadires, taules, gandules, butaques i sofàs. Els productes de Grosfillex estan fabricats en propilè, la qual cosa garanteix llarga vida, i en tela Textilene, que es pot canviar i intercanviar molt fàcilment, el que permet tenir el mobiliari sempre impecable conservant la seva estructura d’origen. El Textilene està format per fils de polièster embolicats en una beina de protecció de PVC, i és un material resistent als raigs UV, a la floridura i a les inclemències meteorològiques.

Solucions pràctiques

L’exigència transcorre per solucions amb una projecció de futur que compleixi amb els requisits dels clients. Grosfillex és, per a aquests casos, un soci que pot aconsellar amb solucions pràctiques que aporten orientació i ajuda per al propi projecte. Dins de la seva estratègia de reforçar la seva posició de lideratge en el sector del mobiliari d’exterior, també Grosfillex ha decidit apostar fort en el sector del revestiment. La companyia també té novetats en revestiment decoratiu com la prolongació de les opcions decoratives del revestiment Element 3D i GX Wall +, noves solucions constructives en sec que permeten reduir costos de l’enrajolat i l’estalvi de temps en una reforma.

Amb més de 90 anys d’experiència, Grosfillex és fabricant de mobiliari contract d’interior/exterior i revestiment decoratiu. Actualment és una empresa capdavantera en el desenvolupament sostenible de tots els productes que fabrica. L’empresa és present a 80 països amb tres centres de producció internacional. Es sinònim d’innovació en disseny i tècnica aplicada en el desenvolupament de nous productes d’alta qualitat. La gamma de productes Grosfillex abasta mobiliari de jardí, testos, casetes, revestiments tant de paret com de sostre i portes.

www.grosfillex.com/es

Minimalisme i originalitat

Aquesta temporada, la firma belga de decoració exterior Royal Botania ha presentat una col·lecció innovadora caracteritzada per tendències contemporànies. També ha ampliat col·leccions ja existents amb nous dissenys i materials. Qualitat i ergonomia caracteritzen el mobiliari Royal Botania, dissenyat per Kris Van Puyvelde. La nova col·lecció aporta una atmosfera luxosa en jardins i terrasses, incorporant materials com a fusta de teca, la ceràmica, l’alumini i l’acer inoxidable. Hi ha mobles decoratius i altres més funcionals, però tots ells són a la vegada confortables, pràctics i estètics.

www.royalbotania.com