Jordi Clos deixa la presidència del Gremi d`Hotels de Barcelona, ​​després de 20 anys al capdavant de l’entitat. El 2 de juliol, l’assemblea general del Gremi escollirà els nous òrgans de govern i el seu president.

Clos ha indicat que “després de 20 anys molt intensos i apassionats, me’n vaig amb la certesa d’haver aportat tot el que ha estat a les meves mans per contribuir a que l’activitat hotelera i turística de Barcelona ens hagi permès créixer com a societat. La col·laboració pública i privada ha permès materialitzar grans projectes de ciutat, i ha estat fonamental a l’hora de consolidar Barcelona com una urbs amb prestigi i valorada arreu del món”.

Segons les dades que ha presentat, després de dos anys dolents el sector hoteler a Barcelona en el primer semestre de l’any ha tingut una activitat positiva i ha recuperat ocupació i preus mitjans, “encara que no pot baixar-se la guàrdia i cal continuar treballant i cuidar aspectes importants com la seguretat i el civisme, i seguir millorant la qualitat, ja que de fet els hotels de luxe estan tenint una recuperació més lenta “.

L’única candidatura que es presenta el 2 de juliol està encapçalada per l’hoteler Jordi Mestre, president de Selenta Group i vicepresident segon del Barça. Selenta té hotels a Barcelona, ​​València, Marbella i Tenerife, entre ells el SOFIA, Expo Hotel Barcelona i Gran Hotel Torre Catalunya, properament Nobu Hotel Barcelona.

www.barcelonahotels.org/

selentagroup.com