MiM Hotels, cadena propietat de Leo Messi gestionada per Majestic Hotel Group, adquireix un tercer hotel, el Fona Mallorca, a S’Illot (a la costa de Llevant de l’illa) en primera línia de mar i a 50 metres de la platja de Sa Coma.

L’establiment consta de 98 habitacions, totes elles amb terrassa i majoritàriament orientades al mar. Es tracta d’un hotel adults only que també ofereix SPA, gimnàs, i dues piscines, una d’elles al terrat de l’hotel, amb un bar-restaurant de gastronomia mediterrània que té vistes sobre el mar.

Després d’una primera fase de remodelació en les cambres de bany, la seva obertura s’ha produït el 3 de maig. Posteriorment, l’edifici serà sotmès a una reforma integral per a la temporada 2020. Durant la temporada 2019 l’hotel operarà sota el nom Hotel Fona Mallorca i serà en 2020, un cop remodelat íntegrament, quan reobrirà com Hotel MiM Fona Mallorca.

La cadena hotelera està orientada sobretot a un públic de vacances d’un segment que valora la qualitat de les instal·lacions, l’excel·lència de servei i el compromís amb el medi ambient. Disposava dels hotels MiM Sitges i MiM Eivissa es Viver. Amb la incorporació d’aquest tercer hotel, la propietat i la seva gestora continuen la seva expansió, apostant de nou per les Illes Balears, en concret Mallorca.

www.hotelfonamallorca.com/es