L’objectiu clau és la diferenciació. En un univers tan competitiu, o et diferències o mors. Una de les últimes propostes és l’establiment d’hotels només per a dones. Es tracta d’una iniciativa que porta a terme una cadena mallorquina. Serà aviat copiada la idea en altres hotels?

La cadena mallorquina Som Hotels, integrada actualment per cinc hotels, està treballant en l’establiment d’un hotel de 4 estrelles a Porto Cristo (Manacor, Mallorca) per a un públic exclusivament femení. L’hotel tampoc tindrà en plantilla a cap home, segons va explicar la cadena.

Hi ha dos hotels urbans només per a dones a Alemanya i un rural a Andalusia, però aquest de Mallorca serà l’únic amb el tipus de producte que caracteritza l’allotjament de vacances.

El projecte s’emmarca en la tendència a habilitar espais només per a dones en altres tipus d’activitats, però és clarament trencador en el món hoteler i suposa una estratègia d’aportar un valor afegit diferent, enfront d’altres cadenes que dediquen a les dones algunes plantes de hotels mixtes o habitacions específiques per a dones.

De fet, es crearà un hotel per vacances que reuneixin a mares amb filles, grups d’amigues, reunions de col·lectius, associacions i grups femenins, comiats de soltera, apostant per un enfocament que permeti obtenir avantatge respecte a competidors, tant interns com d’altres països amb una significativa oferta hotelera i un objectiu turístic clar.

 

Més informació: somhotels.es