PROBLEMES A L'HORA DE VISUALITZAR: veure on-line
 
Nº 16
Febrer de 2020

HIP 2020: Àmbit hoteler

La fira ocupa tres pavellons del recinte firal de Madrid, amb 40.000m2 i presència de més de 500 empreses. Dins de HIP, l'Hospitality 4.0 Congress es convertirà en el major laboratori internacional de tendències per al sector i nous conceptes portats de tot el món.

 
 

L’any 2019 es tanca amb un creixement de l’11,6 % en el RevPAR a Barcelona

Fa pocs dies vam presentar el Baròmetre del Sector Hoteler, un estudi que elaborem conjuntament Cushman&Wakefield i STR amb els principals indicadors de la indústria, principalment ocupació, ADR (preu mig per habitació ocupada) i RevPAR (ingressos per habitació disponible). El tancament de l’any 2019 confirma la recuperació de Barcelona després del sotrac, curt però intens, posterior als fets de l’1 d’octubre de 2017.

 
 
 
 

H10 Hotels: tres noves obertures aquest any

La cadena H10 Hotels té previstes tres obertures durant aquest any, dues en territori nacional (Tarragona i Benidorm) i l’altra a l’illa de Jamaica. Amb elles, acabarà l’any amb un total de 70 hotels en 9 països, amb una oferta conjunta de 18.700 habitacions.

 
 

Crowne Plaza Barcelona: certificat Biosphere Tourism

L’hotel Crowne Plaza Barcelona – Fira Center s’ha sumat a la lluita contra el canvi climàtic i ha obtingut recentment la certificació de sostenibilitat turística Biosphere, reconeguda internacionalment.

 
 
 
 

Sercotel, al centre de Barcelona

Sercotel incorpora Hotel Atlantis, de tres estrelles i situat al centre de Barcelona, al carrer Pelai, molt a prop de les Rambles i de Plaça Catalunya. L'establiment s'integra a la cadena en la modalitat de gestió. A las fotos, Hotel Atlantis i Kalma Sitges.

 
 

Art a NH a Castelló

L'hotel NH Castellón Mindoro ha inaugurat a les seves instal•lacions l'exposició pictòrica "Les finestres indiscretes", en col•laboració amb el Museu d'Art Contemporani Vicente Aguilera Cerni de Vilafamés (MACVAC). La mostra es pot visitar fins el 29 de març al carrer Moyano, 4, de Castelló de la Plana.

 
 

The Fun Lab: assessoria per a projectes de lleure

S’ha constituït recentment The Fun Lab, primera companyia espanyola d’assessoria, enginyeria i “project management” especialitzada en projectes per a àrees de lleure i turisme familiar. Un dels seus àmbits d’actuació és l’hoteler.

 
 

Agenda

HIP 2020
Del 24 al 26 de febrer de 2020. Hospitality Innovation Planet. Feria de Madrid.

B-TRAVEL
Del 27 al 29 març de 2020. Saló de turisme. Fira de Barcelona, Montjuïc.

 

HOTELREPORT és una newsletter adreçada al sector hoteler i de resorts de l'àmbit territorial que té com a llengua pròpia el català i les seves variants (valencià, balear): Catalunya, Illes Balears, País Valencià, la Franja i Andorra. Inclou informació i continguts que poden ser d'utilitat per a la gestió i l’activitat de les empreses hoteleres, difonent les notícies generades pel sector i les novetats en equipaments i serveis que poden donar solucions a les necessitats d'hotels i resorts.
HOTELREPORT és dirigida pel periodista Agustí Valls i el seu editor executiu és el periodista Joan Carles Esteban.

Contacte:
Agustí Valls: avalls@hotelreport.cat / Joan C. Esteban: jcesteban@hotelreport.cat
Passeig de Gràcia, 12, 1a planta. / 08007 Barcelona / Tel. 934 929 998

 
Protecció de Dades: Segons estableix el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), AGUSTÍN VALLS BERDÚN (HOTELREPORT) tracta les seves dades personals únicament per oferir-li serveis de comunicació, periodístics i de màrqueting digital. Podrà accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, dirigint un escrit a avalls@hotelreport.cat.
Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra Política de Privadesa i Protecció de Dades a la nostra pàgina web: www.hotelreport.cat
Has rebut aquest correu electrònic perquè estàs subscrit a hotelreport.cat.
©2018 hotelreport, Tots els drets reservats