PROBLEMES A L'HORA DE VISUALITZAR: veure on-line
 
Nº 15
Gener de 2020

L’hotel Alexandra reforma part de les habitacions

Un dels hotels més emblemàtics de la ciutat de Barcelona, l’Alexandra Hotel Curio Collection by Hilton, ha reformat 23 habitacions amb un cuidat interiorisme que combina peces de disseny contemporani amb detalls modernistes.

 
 

Coexistència d'hotels i apartaments

Angela Watson, Chief Operating Officer de Friendly Rentals, afirma que la convivència entre hotels i apartaments turístics és possible. "La tipologia de client dels apartaments de vacances és diferent a l'hotelera, no som competència deslleial. El nostre client és principalment familiar i busca la convivència de tota la família junta en un apartament ".

 
 
 
 

La sostenibilitat, el gran repte del sector turístic

Quan comença un nou any és comú que ens plantegem nous propòsits a nivell personal, i també podem fer-ho en l’àmbit empresarial. El sector hoteler penso que té reptes estratègics que seran clau per garantir que el cicle alcista dels darrers anys pugui allargar-se alguns anys més.

 
 

HIP 2020

Tindrà lloc a IFEMA des del 24 fins el 26 de febrer i serà cita clau per als professionals. A través d'una zona expositiva amb més de 500 companyies i de Hospitality 4.0 Congress, els assistents podran conèixer tendències, reptes i solucions innovadores per a la seva activitat.

 
 
 
 

Benidorm: ocupació

Els hotels de Benidorm van tancar 2019 amb una caiguda en l'ocupació de només quatre dècimes, tot i haver tingut una mala Setmana Santa, la crisi de Boeing, la gota freda, la fallida de Thomas Cook i el problema de l'Imserso.

 
 

Logis: hotel a Menorca

La cadena Logis ha incorporat l'hotel menorquí Llucmaçanes Gran, afermant la seva presència a les Balears on comptava amb Logis Hotel Segles a Mallorca. Logis es va fundar fa 70 anys i té 2.200 establiments en vuit països.

 
 

Comunitat Valenciana: premis Hotels&Tourism

CaixaBank ha concentrat a Benidorm i la Costa Blanca els premis Hotels&Tourism de la Comunitat Valenciana. Alannia Resorts (Grup Marjal), Fundació Mundomar, Hotels RH, Hotel Don Pancho i Palacio Salvetti Suites han estat els guanyadors dels premis Hotels&Tourism a la Comunitat Valenciana.

 
 

Agenda

FINE
12 i 13 de febrer de 2020. Fira Internacional d’Enoturisme. Feria de Valladolid.

MOST CONGRESS 2020
19 de febrer de 2020. Marketing online, SEO, turisme. Sala d'actes de l'ajuntament de Benidorm.

OPC Spain
Del 20 al 22 de febrer de 2020. 32 Congrés de la Federación Española de Asociaciones de Empresas de Organización Profesional de Congresos. Palau de Congressos i Exposicions de Galicia. Santiago de Compostela.

HIP 2020
Del 24 al 26 de febrer de 2020. Hospitality Innovation Planet. Feria de Madrid.

 

HOTELREPORT és una newsletter adreçada al sector hoteler i de resorts de l'àmbit territorial que té com a llengua pròpia el català i les seves variants (valencià, balear): Catalunya, Illes Balears, País Valencià, la Franja i Andorra. Inclou informació i continguts que poden ser d'utilitat per a la gestió i l’activitat de les empreses hoteleres, difonent les notícies generades pel sector i les novetats en equipaments i serveis que poden donar solucions a les necessitats d'hotels i resorts.
HOTELREPORT és dirigida pel periodista Agustí Valls i el seu editor executiu és el periodista Joan Carles Esteban.

Contacte:
Agustí Valls: avalls@hotelreport.cat / Joan C. Esteban: jcesteban@hotelreport.cat
Passeig de Gràcia, 12, 1a planta. / 08007 Barcelona / Tel. 934 929 998

 
Protecció de Dades: Segons estableix el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), AGUSTÍN VALLS BERDÚN (HOTELREPORT) tracta les seves dades personals únicament per oferir-li serveis de comunicació, periodístics i de màrqueting digital. Podrà accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, dirigint un escrit a avalls@hotelreport.cat.
Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra Política de Privadesa i Protecció de Dades a la nostra pàgina web: www.hotelreport.cat
Has rebut aquest correu electrònic perquè estàs subscrit a hotelreport.cat.
©2018 hotelreport, Tots els drets reservats