PROBLEMES A L'HORA DE VISUALITZAR: veure on-line
 
Nº 14
Desembre de 2019

Els hotels de Barcelona van tancar octubre amb molt bona dinàmica

La sentència del procés i els esdeveniments posteriors van fer témer per la imatge de Barcelona a l’exterior i el seu possible efecte en el sector hoteler. La realitat és que el 14 d’octubre la primera reacció ciutadana va ser una protesta a l’aeroport similar a les que vam veure fa uns mesos a Hong Kong i que va tenir un gran ressò als mitjans de comunicació internacionals.

 
 

La decoració tèxtil hotelera

Nati Gancedo Puig de la Bellacasa, directora de vendes dels editors tèxtils Gancedo, escriu per HOTELREPORT el següent article. En el recent interihotel va dirigir un taller titulat "L'ABC de la decoració tèxtil" (foto).

 
 
 
 

Reforma del Dolce by Wyndham Sitges

L’hotel Dolce by Wyndham Sitges Barcelona reobrirà el proper mes de gener desprès d’una reforma a fons que ha suposat una inversió de 15 milions d’euros. L’objectiu és convertir-se en un referent per al turisme de vacances d’alt nivell.

 
 

Ohtels incorpora el Gran Hotel La Hacienda

La cadena Ohtels ha anunciant la incorporació al seu portafoli del Gran Hotel La Hacienda, de 4 estrelles superior i ubicat a la platja de la Vila-seca, La Pineda Platja (Tarragona). Es el dissetè establiment del grup i l’octau en el litoral català.

 
 
 
 

Premis a cadenes de Mallorca

Dues cadenes hoteleres mallorquines acaben d'obtenir premis hotelers mundials. Es tracta de RIU Hotels & Resorts i de Barceló Hotel Group, que han estat guardonats amb el British Travel Awards i el World Travel Awards, respectivament.

 
 

Sercotel presenta “amenities” sostenibles

La cadena Sercotel Hotel Group continua avançant en la seva gestió respectuosa amb el medi ambient. Acaba de presentar unes noves “amenities” sostenibles amb el nom Zen, que permeten eliminar de les habitacions una considerable part dels plàstics.

 
 

Contract hospitality

Toni Zaragoza (e. foto), responsable de interihotel, i Joaquim Solana (d. foto), director de CENFIM, clúster organitzador de l'esdeveniment, han ofert una conferència de premsa explicant les solucions conceptuals per interiorisme en els hotels i d'innovació en contract de hospitality, que el certamen ha ofert a el sector.

 
 

Agenda

Hotusa Explora
20 de gener de 2020. Fòrum d’innovació turística. Feria de Madrid.

Fitur
Del 22 al 26 de gener de 2020. Fira Internacional de Turisme. Feria de Madrid.

FINE
12 i 13 de febrer de 2020. Fira Internacional d’Enoturisme. Feria de Valladolid.

HIP 2020
Del 24 al 26 de febrer de 2020. Hospitality Innovation Planet. Feria de Madrid.

 

HOTELREPORT és una newsletter adreçada al sector hoteler i de resorts de l'àmbit territorial que té com a llengua pròpia el català i les seves variants (valencià, balear): Catalunya, Illes Balears, País Valencià, la Franja i Andorra. Inclou informació i continguts que poden ser d'utilitat per a la gestió i l’activitat de les empreses hoteleres, difonent les notícies generades pel sector i les novetats en equipaments i serveis que poden donar solucions a les necessitats d'hotels i resorts.
HOTELREPORT és dirigida pel periodista Agustí Valls i el seu editor executiu és el periodista Joan Carles Esteban.

Contacte:
Agustí Valls: avalls@hotelreport.cat / Joan C. Esteban: jcesteban@hotelreport.cat
Passeig de Gràcia, 12, 1a planta. / 08007 Barcelona / Tel. 934 929 998

 
Protecció de Dades: Segons estableix el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), AGUSTÍN VALLS BERDÚN (HOTELREPORT) tracta les seves dades personals únicament per oferir-li serveis de comunicació, periodístics i de màrqueting digital. Podrà accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, dirigint un escrit a avalls@hotelreport.cat.
Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra Política de Privadesa i Protecció de Dades a la nostra pàgina web: www.hotelreport.cat
Has rebut aquest correu electrònic perquè estàs subscrit a hotelreport.cat.
©2018 hotelreport, Tots els drets reservats