PROBLEMES A L'HORA DE VISUALITZAR: veure on-line
 
Nº 12
Octubre de 2019

Núria Varela (Blaumar Hotel): “Un dels nostres cavalls de batalla és la sensibilització dels clients”

Obert l’any 1987, el Blaumar és un prestigiós hotel de Salou situat al passeig Jaume I, en primera línia de mar. Ofereix 276 habitacions i és un bon exemple d’hotel familiar. Dintre de la seva política de gestió mediambiental, està apostant per optimitzar el reciclatge dels plàstics. Ho explica Núria Varela, la seva Directora de Qualitat i Medi Ambient.

 
 

Hotels de Barcelona:
més de 320 milions en impostos a l’any

El Gremi d’Hotels de Barcelona s’oposa absolutament a un possible increment de l’impost turístic, i farà el que sigui necessari per impedir-ho, recorrent als tribunals si fes falta, segons han indicat en confèrencia de premsa el seu president, Jordi Mestre, i el seu director general, Manel Casals.

 
 
 
 

Art a l’Amàre
Beach Hotel d’Eivissa

L’Amàre Beach Hotel d’Eivissa ha decidit acomiadar la temporada acollint una espectacular exposició que combina obres d’arts plàstiques, escultura i fotografia. Les peces s’han integrat en les instal•lacions de l’hotel, com a les portes dels ascensors, o formant part de la decoració.

 
 

Responsabilitat Social Corporativa

A Balears Riu Hotels, dins les seves accions de Responsabilitat Social Corporativa (RSC), dóna suport al programa "Aquí També", de Ayuda en Acción. Ara, a més, també col•labora amb l'ONG a Madrid després de l'obertura del seu primer hotel a la capital.

 
 
 
 

Obrir amb el mòbil

El client no ha de portar clau i pot descarregar-se en el seu mòbil l'accés a la seva habitació. Existeixen solucions per obrir amb el telèfon mòbil que utilitzen tecnologia Bluetooth i credencials basades en el núvol.

 
 

Gairebé a punt
InteriHotel 2019

InteriHotel, certamen especialitzat en interiorisme d'hotels que és referent al sud d'Europa, tindrà lloc els propers 20 al 22 de novembre al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). L’organitzador és CENFIM, clúster d’equipament contract.

 
 
 
 

HIP 2020 presentarà les últimes tendències per al sector Horeca

El saló Hospitality Innovation Planet (HIP) celebrarà la quarta edició a Madrid del 24 al 26 de febrer de l’any vinent, presentant les últimes novetats per als sectors de l’hostaleria i la restauració. La fira ocuparà una superfície de 40.000 m2, amb més de 500 marques expositores.

 
 

Agenda

Ibtm World
Del 19 al 21 de novembre de 2019. Saló de la Indústria de Viatges de Negocis, Congressos i Incentius. Fira de Barcelona, Gran Via

InteriHotel Barcelona
Del 20 al 22 de novembre de 2019. Esdeveniment especialitzat en interiorisme d'hotels. Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

Fitur
Del 22 al 26 de gener de 2020. Fira Internacional de Turisme. Feria de Madrid.

HIP 2020
Del 24 al 26 de febrer de 2020. Hospitality Innovation Planet. Feria de Madrid.

 

HOTELREPORT és una newsletter adreçada al sector hoteler i de resorts de l'àmbit territorial que té com a llengua pròpia el català i les seves variants (valencià, balear): Catalunya, Illes Balears, País Valencià, la Franja i Andorra. Inclou informació i continguts que poden ser d'utilitat per a la gestió i l’activitat de les empreses hoteleres, difonent les notícies generades pel sector i les novetats en equipaments i serveis que poden donar solucions a les necessitats d'hotels i resorts.
HOTELREPORT és dirigida pel periodista Agustí Valls i el seu editor executiu és el periodista Joan Carles Esteban.

Contacte:
Agustí Valls: avalls@hotelreport.cat / Joan C. Esteban: jcesteban@hotelreport.cat
Passeig de Gràcia, 12, 1a planta. / 08007 Barcelona / Tel. 934 929 998

 
Protecció de Dades: Segons estableix el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), AGUSTÍN VALLS BERDÚN (HOTELREPORT) tracta les seves dades personals únicament per oferir-li serveis de comunicació, periodístics i de màrqueting digital. Podrà accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, dirigint un escrit a avalls@hotelreport.cat.
Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra Política de Privadesa i Protecció de Dades a la nostra pàgina web: www.hotelreport.cat
Has rebut aquest correu electrònic perquè estàs subscrit a hotelreport.cat.
©2018 hotelreport, Tots els drets reservats