PROBLEMES A L'HORA DE VISUALITZAR: veure on-line
 
Nº 11
Setembre de 2019

Xavier Graset (Ohtels):
“Cal que el producte encaixi al mercat”

Creada l’any 1986 a Salou, la cadena Ohtels Hotels & Resorts no ha parat de créixer des de llavors i avui agrupa 16 hotels (7 en propietat i 9 en gestió, amb 4.155 habitacions en total) repartits entre la Costa Daurada i Andalusia. El seu Responsable de Vendes, Xavier Graset, explica la filosofia i els valors de la companyia.

 
 
 
 

El destí Barcelona
busca resituar-se

Les dades de la temporada turística a Barcelona d’aquest estiu es poden llegir de múltiples maneres. La xifra global de visitants durant el mes de juliol és un record històric amb més de 825.000 viatgers que van suposar un total de 2,1 milions de pernoctacions hoteleres, segons dades de l’Ajuntament de Barcelona. Totes dues suposen al voltant del 5% més que l’any passat.

 
 

Politització
d'hotels i turisme

Per a associacions com Barcelona Global, la politització i l'ús amb criteris ideològics d'institucions de Barcelona que afecten hotels i turisme estan sent qüestionats pel sector.

 
 

El PEUAT de Barcelona

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha anul•lat el Pla Especial Urbanístic d'Allotjaments Turístics (PEUAT), aprovat el 2017 pel govern municipal de Barcelona. L'Ajuntament ho segueix considerant vigent. (A la foto, l’actual Junta del Gremi d’Hotels de Barcelona).

 
 

Crèdits tous per a reformes

La Generalitat de Catalunya ha establert una línia de préstecs de 30 M € per reformar hotels, càmpings i hotels rurals. Els establiments han de tenir a Catalunya la seva seu operativa i comptar amb una antiguitat mínima de dos anys. (A la foto, seu de l'Institut Català de Finances).

 
 
 
 

Jocs que
expliquen històries

Igual que la identitat de l’hotel es transmet a través de l’ambientació, la retolació o l’elecció de les amenities, també ho fa a través de las zones de lleure infantil.

 
 

Nova sala de massatges a l’spa de l’hotel Santa Marta

La firma Eurobungalow ha col•laborat en l’ampliació de l’spa de l’hotel Santa Marta, un establiment de 5 estrelles situat a Lloret de Mar (Girona), construint-hi una nova sala de massatges.

 
 

Cortines controlades
des d'un mòbil

Els hotels poden controlar des d'un mòbil les cortines de les seves habitacions. Una persona a l'hotel podria obrir, tancar o programar les cortines de l'habitació o d'altres zones: estalvi de temps i de costos.

 
 

Agenda

BEX Mallorca
4 d’octubre de 2019. Trobada de creadors d'experiències turístiques. Hotel Meliá Palma Marina, Palma de Mallorca.

Piscina & Wellness
Del 15 al 18 d’octubre de 2019. Organitzat per Fira de Barcelona i Asociación Española de Profesionales del Sector Piscinas (ASOFAP). Fira de Barcelona, Gran Via

Barcelona Meeting Point
Del 16 al 19 d’octubre de 2019. Fira Internacional del sector inmobiliari. Fira de Barcelona, Montjuic

Ibtm World
Del 19 al 21 de novembre de 2019. Saló de la Indústria de Viatges de Negocis, Congressos i Incentius. Fira de Barcelona, Gran Via

InteriHotel Barcelona
Del 20 al 22 de novembre de 2019. Esdeveniment especialitzat en interiorisme d'hotels. Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

HIP 2020
Del 24 al 26 de febrer de 2020. Hospitality Innovation Planet. Feria de Madrid.

 

HOTELREPORT és una newsletter adreçada al sector hoteler i de resorts de l'àmbit territorial que té com a llengua pròpia el català i les seves variants (valencià, balear): Catalunya, Illes Balears, País Valencià, la Franja i Andorra. Inclou informació i continguts que poden ser d'utilitat per a la gestió i l’activitat de les empreses hoteleres, difonent les notícies generades pel sector i les novetats en equipaments i serveis que poden donar solucions a les necessitats d'hotels i resorts.
HOTELREPORT és dirigida pel periodista Agustí Valls i el seu editor executiu és el periodista Joan Carles Esteban.

Contacte:
Agustí Valls: avalls@hotelreport.cat / Joan C. Esteban: jcesteban@hotelreport.cat
Passeig de Gràcia, 12, 1a planta. / 08007 Barcelona / Tel. 934 929 998

 
Protecció de Dades: Segons estableix el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), AGUSTÍN VALLS BERDÚN (HOTELREPORT) tracta les seves dades personals únicament per oferir-li serveis de comunicació, periodístics i de màrqueting digital. Podrà accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, dirigint un escrit a avalls@hotelreport.cat.
Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra Política de Privadesa i Protecció de Dades a la nostra pàgina web: www.hotelreport.cat
Has rebut aquest correu electrònic perquè estàs subscrit a hotelreport.cat.
©2018 hotelreport, Tots els drets reservats