PROBLEMES A L'HORA DE VISUALITZAR: veure on-line
 
Nº 10
Juny de 2019

La inversió hotelera mira de nou cap a projectes “greenfield”

Els fluxos d’inversió han dirigit els seus interessos durant els darrers anys a hotels ja existents i amb operativa al mercat. Han estat habitualment operacions on els fons d’inversió i les socimis han tingut un paper clau comprant en una sola operació un portafoli de diversos hotels a preus competitius.

 
 

Nou president del Gremi

Jordi Clos deixa la presidència del Gremi d`Hotels de Barcelona, ​​després de 20 anys al capdavant de l'entitat. El 2 de juliol, l'assemblea general del Gremi escollirà els nous òrgans de govern i el seu president.

 
 
 
 

Cotxes elèctrics

L'Hotel Ciutat de Montcada, a Montcada i Reixac, és el primer hotel de Catalunya dels gestionats per la cadena Sercotel que té punts de recàrrega de vehicles elèctrics al seu aparcament.

 
 

"El recepcionista és clau per a un hotel"

L'Escola Internacional de Recepcionistes d'Hotel, ubicada a Barcelona i fundada per Óscar Sánchez amb un model eminentment pràctic en contacte amb les necessitats reals dels hotels, té el propòsit, segons el seu fundador, de formar els millors professionals de la recepció.

 
 

Productes de temporada i km 0 als restaurants del Dolce Sitges

Els restaurants Esmarris i La Punta, de l’hotel Dolce Sitges, han presentat les noves cartes de primavera i estiu. La seva proposta gastronòmica, de la ma del xef Jaume Balada, aposta pels productes de temporada i km 0, elaborats amb modernes tècniques culinàries.

 
 

La Marabanda, icona estiuenca de la costa catalana

El restaurant La Marabanda va obrir la temporada d’estiu dies enrere, dintre del complex de lleure i gastronomia La Daurada, al port de Vilanova i la Geltrú (Barcelona). Es tot un referent estiuenc de la costa catalana.

 
 

“Swimspa” en el Protur Sa Coma Playa Hotel & Spa

L’empresa Aquavia Spa ha instal·lat un “swimspa” en el Protur Sa Coma Playa Hotel & Spa, de 4 estrelles i situat a l’illa de Mallorca. Es el complement ideal de l’oferta de benestar i relax d’aquest complex hoteler.

 
 

Nens en els hotels

També a Mallorca els hotels estan adaptant els seus serveis i instal.lacions al públic infantil, per allotjar adequadament a famílies amb nens. En concret, amb piscines i parc aquàtic perquè nens i adolescents gaudeixin de l'estada.

 
 

Reciclatge en edredons

Vayoil Tèxtil, amb productes molt coneguts en l'hoteleria, ha indicat que des de l'1 de juny tots els seus edredons amb farcit de fibra sintètica són fabricats exclusivament amb fibres procedents del reciclatge de plàstics.

 
 

Agenda

Piscina & Wellness
Del 15 al 18 d’octubre de 2019. Organitzat per Fira de Barcelona i Asociación Española de Profesionales del Sector Piscinas (ASOFAP). Fira de Barcelona, Gran Via

Barcelona Meeting Point
Del 16 al 19 d’octubre de 2019. Fira Internacional del sector inmobiliari. Fira de Barcelona, Montjuic

Ibtm World
Del 19 al 21 de novembre de 2019. Saló de la Indústria de Viatges de Negocis, Congressos i Incentius. Fira de Barcelona, Gran Via

InteriHotel Barcelona
Del 20 al 22 de novembre de 2019. Esdeveniment especialitzat en interiorisme d'hotels. Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

 

HOTELREPORT és una newsletter adreçada al sector hoteler i de resorts de l'àmbit territorial que té com a llengua pròpia el català i les seves variants (valencià, balear): Catalunya, Illes Balears, País Valencià, la Franja i Andorra. Inclou informació i continguts que poden ser d'utilitat per a la gestió i l’activitat de les empreses hoteleres, difonent les notícies generades pel sector i les novetats en equipaments i serveis que poden donar solucions a les necessitats d'hotels i resorts.
HOTELREPORT és dirigida pel periodista Agustí Valls i el seu editor executiu és el periodista Joan Carles Esteban.

Contacte:
Agustí Valls: avalls@hotelreport.cat / Joan C. Esteban: jcesteban@hotelreport.cat
Passeig de Gràcia, 12, 1a planta. / 08007 Barcelona / Tel. 934 929 998

 
Protecció de Dades: Segons estableix el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), AGUSTÍN VALLS BERDÚN (HOTELREPORT) tracta les seves dades personals únicament per oferir-li serveis de comunicació, periodístics i de màrqueting digital. Podrà accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, dirigint un escrit a avalls@hotelreport.cat.
Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra Política de Privadesa i Protecció de Dades a la nostra pàgina web: www.hotelreport.cat
Has rebut aquest correu electrònic perquè estàs subscrit a hotelreport.cat.
©2018 hotelreport, Tots els drets reservats