PROBLEMES A L'HORA DE VISUALITZAR: veure on-line
 
Nº 09
Maig de 2019

Aturar els allotjaments il·legals

"El turista a l'hotel, l'habitatge per al veí": aquest va ser missatge que la vicepresidenta de l'Associació de Veïns de la Barceloneta (foto) va traslladar a la trobada de més de 30 associacions hoteleres internacionals, ReformBnB, celebrat a Barcelona.

 
 
 
 

NH: habitació del futur

Els clients de NH Hotels Group podran configurar la seva habitació mitjançant una tablet i adaptar-la segons les seves necessitats. Aquest tipus d'habitacions estan d'moment en determinats hotels de NH Collection a Madrid i Berlín.

 
 

Nous dissenys i propostes en mobiliari d’exterior

Es un complement fonamental en qualsevol hotel. El mobiliari d’exterior no solament és necessari per donar un bon servei als clients, si no que aporta un plus de qualitat i d’imatge a un establiment. Per això cal estar atent a les novetats i propostes de les principals marques fabricants.

 
 

Nou hotel a Mallorca de Messi

MiM Hotels, cadena propietat de Leo Messi gestionada per Majestic Hotel Group, adquireix un tercer hotel, el Fona Mallorca, a S'Illot (a la costa de Llevant de l'illa) en primera línia de mar i a 50 metres de la platja de Sa Coma.

 
 
 
 

L’informe “Marketbeat Hospitality” radiografia la indústria hotelera

Cushman & Wakefield ha presentat recentment l’estudi “Marketbeat Hospitality – informe d’actius hotelers” que s’elabora a través d’una enquesta realitzada a més de 100 cadenes hoteleres, nacionals i internacionals, amb presència a Espanya. El resultat permet analitzar la composició de les carteres d’actius dels diferents grups hotelers, fet que ajuda a entendre quina és l’evolució dels models de negoci, les estratègies d’inversió i expansió i les tendències de futur de la indústria hotelera.

 
 

Piscines climatitzades amb energia solar

L’hotel Dolce Sitges ha inaugurat quatre piscines exteriors climatitzades que funcionen amb energia solar. Són les primeres piscines a l’aire lliure de la zona que disposen d’aquest tipus de climatització.

 
 

Hotel Tapa Tour 2019

De l'1 al 31 de maig, establiments hotelers de Barcelona i Madrid apostan per animar els ciutadans a conèixer aspectes gastronòmics dels hotels de luxe, sense passar per recepció per al check in.

 
 

Carros de cambrera personalitzables

La firma Groupe GM, especialitzada en el subministrament de productes d’acollida de qualitat, s’ha associat recentment amb l’empresa alemanya Vipush Hotel Equipment, que ofereix carros de cambrera totalment personalitzables en acabats, materials i disseny.

 
 

Agenda

Pop-Up Canarias InteriHotel
19 i 20 de juny de 2019. Esdeveniment de referència per a interiorisme hoteler a les Illes Canàries. Gabinete Literario de Las Palmas de Gran Canaria.

Piscina & Wellness
Del 15 al 18 d’octubre de 2019. Organitzat per Fira de Barcelona i Asociación Española de Profesionales del Sector Piscinas (ASOFAP). Fira de Barcelona, Gran Via

Barcelona Meeting Point
Del 16 al 19 d’octubre de 2019. Fira Internacional del sector inmobiliari. Fira de Barcelona, Montjuic

Ibtm World
Del 19 al 21 de novembre de 2019. Saló de la Indústria de Viatges de Negocis, Congressos i Incentius. Fira de Barcelona, Gran Via

InteriHotel Barcelona
Del 20 al 22 de novembre de 2019. Esdeveniment especialitzat en interiorisme d'hotels. Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

 

HOTELREPORT és una newsletter adreçada al sector hoteler i de resorts de l'àmbit territorial que té com a llengua pròpia el català i les seves variants (valencià, balear): Catalunya, Illes Balears, País Valencià, la Franja i Andorra. Inclou informació i continguts que poden ser d'utilitat per a la gestió i l’activitat de les empreses hoteleres, difonent les notícies generades pel sector i les novetats en equipaments i serveis que poden donar solucions a les necessitats d'hotels i resorts.
HOTELREPORT és dirigida pel periodista Agustí Valls i el seu editor executiu és el periodista Joan Carles Esteban.

Contacte:
Agustí Valls: avalls@hotelreport.cat / Joan C. Esteban: jcesteban@hotelreport.cat
Passeig de Gràcia, 12, 1a planta. / 08007 Barcelona / Tel. 934 929 998

 
Protecció de Dades: Segons estableix el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), AGUSTÍN VALLS BERDÚN (HOTELREPORT) tracta les seves dades personals únicament per oferir-li serveis de comunicació, periodístics i de màrqueting digital. Podrà accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, dirigint un escrit a avalls@hotelreport.cat.
Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra Política de Privadesa i Protecció de Dades a la nostra pàgina web: www.hotelreport.cat
Has rebut aquest correu electrònic perquè estàs subscrit a hotelreport.cat.
©2018 hotelreport, Tots els drets reservats