PROBLEMES A L'HORA DE VISUALITZAR: veure on-line
 
Nº 08
Abril de 2019

Qualitat vs. massificació

Els dies 8 i 9 d’abril van tenir lloc, a Caixa Forum Barcelona, ​​unes jornades sobre grans ciutats de la mediterrània davant del fenomen turístic. En elles es va destacar que els visitants de qualitat són viatgers de llarg radi i amb capacitat adquisitiva.

 
 
 
 

Associació de Petits Hotels de Mallorca

Acaba de ser creada i el seu president és Juan Manuel Ordinas (foto), que indica que els interessos dels petits hotelers són diferents als dels grans establiments. L’Associació està enquadrada en la patronal Pimem (Petita i Mitjana Empresa de Mallorca).

 
 

Les Roches, nº 1 a Espanya

Les Roches Marbella, segons QS World University Rànquing by Subject, és la primera escola de hospitality d’Espanya, amb dos centres catalans com a segon i tercer, a Sant Pol de Mar i Barcelona.

 
 

Nous formats en bugaderia hotelera

En l’àmbit de la bugaderia, de cabdal importància per als hotels, els canvis que es viuen actualment passen per dos conceptes bàsics: “Wet Cleaning”, d’una banda, i “Laundry Corners”, de l’altra.

 
 

Condé Nast Johansens unifica guies

Per primera vegada en la seva trajectòria, Condé Nast Johansens editarà l’any 2020 una única guia mundial d’hotels de luxe, en lloc de les que editava fins ara per àrees geogràfiques. Hi sortiran uns 300 hotels seleccionats entre els millors a nivell internacional.

 
 
 
 

Tossa Font de Llum: espectacle lumínic a les muralles

Per iniciativa de l’Associació Professional d’Empresaris d’Hostaleria de Tossa de Mar (APEHT), l’Ajuntament de la localitat i la Generalitat de Catalunya, vol dinamitzar el turisme local amb una proposta visual realment innovadora.

 
 

L’interiorisme de Yurbban Passage

En Wecontract BCN s’ha presentat, per a empreses hoteleres, arquitectes interioristes i altres prescriptors del canal Contract-Hospitality, el projecte d’interiorisme del Yurbban Passage Hotel & Spa de Barcelona.

 
 

Plàstics i aigua

Les actuacions mediambientals i de responsabilitat social corporativa són una realitat en molts hotels: per exemple, Paradores no tindrà plàstics d’un sol ús; i els dos hotels urbans de Princess a Barcelona disposaran d’aigua solidària.

 
 

Aixetes dissenyades en 3D

La impressió en 3D és considerada com la tecnologia de fabricació del futur. En el sector dels sanitaris, Grohe ja l’utilitza i acaba de presentar dues aixetes creades mitjançant impressió 3D en metall: Atrio Icon 3D i Allure Brilliant Icon 3D.

 
 

Agenda

Reunió d’associacions hoteleres de grans ciutats
29 i 30 d’abril de 2019. Impulsada per: Gremi d'Hotels de Barcelona, Associació Hotelera de Nova York, París (AHTOP i GNI), Associació Hotelera de Montreal… Barcelona.

Piscina & Wellness
Del 15 al 18 d’octubre de 2019. Organitzat per Fira de Barcelona i Asociación Española de Profesionales del Sector Piscinas (ASOFAP). Fira de Barcelona, Gran Via

Barcelona Meeting Point
Del 16 al 19 d’octubre de 2019. Fira Internacional del sector inmobiliari. Fira de Barcelona, Montjuic

Ibtm World
Del 19 al 21 de novembre de 2019. Saló de la Indústria de Viatges de Negocis, Congressos i Incentius. Fira de Barcelona, Gran Via

 

HOTELREPORT és una newsletter adreçada al sector hoteler i de resorts de l'àmbit territorial que té com a llengua pròpia el català i les seves variants (valencià, balear): Catalunya, Illes Balears, País Valencià, la Franja i Andorra. Inclou informació i continguts que poden ser d'utilitat per a la gestió i l’activitat de les empreses hoteleres, difonent les notícies generades pel sector i les novetats en equipaments i serveis que poden donar solucions a les necessitats d'hotels i resorts.
HOTELREPORT és dirigida pel periodista Agustí Valls i el seu editor executiu és el periodista Joan Carles Esteban.

Contacte:
Agustí Valls: avalls@hotelreport.cat / Joan C. Esteban: jcesteban@hotelreport.cat
Passeig de Gràcia, 12, 1a planta. / 08007 Barcelona / Tel. 934 929 998

 
Protecció de Dades: Segons estableix el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), AGUSTÍN VALLS BERDÚN (HOTELREPORT) tracta les seves dades personals únicament per oferir-li serveis de comunicació, periodístics i de màrqueting digital. Podrà accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, dirigint un escrit a avalls@hotelreport.cat.
Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra Política de Privadesa i Protecció de Dades a la nostra pàgina web: www.hotelreport.cat
Has rebut aquest correu electrònic perquè estàs subscrit a hotelreport.cat.
©2018 hotelreport, Tots els drets reservats