PROBLEMES A L'HORA DE VISUALITZAR: veure on-line
 
Nº 07
Març de 2019

Barcelona, objecte del desig dels grups hotelers

Moltes companyies volen comprar hotels a les zones “premium” de la ciutat de Barcelona, perquè l’actual moratòria n’impedeix fer de nous. Però ningú ven, tot i que hi ha ofertes que ronden els 750.000 euros per habitació. Són dades de la consultora immobiliària Laborde Marcet, al capdavant de la qual estan Miquel Laborde i Gerard Marcet.

 
 
 
 

La satisfacció del client segueix sent la clau

A l'Hotel Trends, espai de debat sobre innovació i tendències hoteleres de HIP 2019, protagonistes del sector van debatre sobre l'hotel del futur i les realitats que ja estan apareixent.

 
 

Parcs infantils: múltiples opcions de joc per als menuts

Queden lluny aquells anys en que els parcs infantils oferien poc més que uns tobogans i gronxadors. Els moderns espais de lleure per als nens estimulen la seva imaginació, desenvolupen la motricitat i proposen múltiples opcions de joc amb elements de mil i una formes i colors. Per a un hotel amb clientela familiar, el parc infantil és una instal·lació clau.

 
 
 
 

Balanç d'innovació i tendències

S'ha celebrat la tercera edició de HIP 2019, que del 18 al 20 de febrer ha reunit més de 25.000 professionals, al costat de 400 firmes expositores, revisant nous paradigmes de negoci que l'era digital està instaurant.

 
 

PortAventura: sisè hotel al mes de juny

PortAventura World inaugurarà al juny el seu sisè hotel. El Colorado Creek serà el primer del resort amb emissions cero, emmarcat en el compromís de sostenibilitat del complex de Vila-seca/Salou (Tarragona).

 
 
 
 

Sonia Gil-Gibernau, nova directora del Novotel Barcelona City

Sonia Gil-Gibernau ha estat nomenada directora del Novotel Barcelona City, un dels hotels “flagship” de la marca a Espanya. L’establiment forma part del portfoli d’Accorinvest Iberia.

 
 

Cushman & Wakefield incorpora l’equip de Magma HC

Aquest mes de març hem anunciat l’acord mitjançant el qual Cushman & Wakefield ha integrat tot l’equip sènior de Magma HC amb l’objectiu de crear una nova divisió de consultoria hotelera pel mercat espanyol. En el marc de l’acord, els socis fundadors de Magma HC ens unim a la firma de serveis immobiliaris, a l’igual que les consultores sènior, Marga Claret i Anna Rojas.

 
 

Novetats presentades a la premsa

En roda de premsa celebrada al certamen HIP, Grosfillex va presentar novetats de mobiliari Contract i revestiment decoratiu, d'interès per al sector hoteler i de hospitality.

 
 

Tèxtils intel·ligents

Félix Martí, director general de l'empresa Resuinsa, va donar una xerrada sobre tèxtil digital a Hotel Trends de Hospitality Innovation Planet. També va participar el seu director comercial, Fernando Soriano.

 
 

Agenda

B-Travel
Del 22 al 24 de març de 2019. Fira de Barcelona, Montjuïc.

Summit Barcelona – Turisme de qualitat vs. massificació turística
8-9 d’abril de 2019. CaixaForum Barcelona

Piscina & Wellness
Del 15 al 18 d’octubre de 2019. Organitzat per Fira de Barcelona i Asociación Española de Profesionales del Sector Piscinas (ASOFAP). Fira de Barcelona, Gran Vía

Barcelona Meeting Point
Del 16 al 19 d’octubre de 2019. Fira Internacional del sector inmobiliari. Fira de Barcelona, Montjuic

 

HOTELREPORT és una newsletter adreçada al sector hoteler i de resorts de l'àmbit territorial que té com a llengua pròpia el català i les seves variants (valencià, balear): Catalunya, Illes Balears, País Valencià, la Franja i Andorra. Inclou informació i continguts que poden ser d'utilitat per a la gestió i l’activitat de les empreses hoteleres, difonent les notícies generades pel sector i les novetats en equipaments i serveis que poden donar solucions a les necessitats d'hotels i resorts.
HOTELREPORT és dirigida pel periodista Agustí Valls i el seu editor executiu és el periodista Joan Carles Esteban.

Contacte:
Agustí Valls: avalls@hotelreport.cat / Joan C. Esteban: jcesteban@hotelreport.cat
Passeig de Gràcia, 12, 1a planta. / 08007 Barcelona / Tel. 934 929 998

 
Protecció de Dades: Segons estableix el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), AGUSTÍN VALLS BERDÚN (HOTELREPORT) tracta les seves dades personals únicament per oferir-li serveis de comunicació, periodístics i de màrqueting digital. Podrà accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, dirigint un escrit a avalls@hotelreport.cat.
Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra Política de Privadesa i Protecció de Dades a la nostra pàgina web: www.hotelreport.cat
Has rebut aquest correu electrònic perquè estàs subscrit a hotelreport.cat.
©2018 hotelreport, Tots els drets reservats