PROBLEMES A L'HORA DE VISUALITZAR: veure on-line
 
Nº 06
Febrer de 2019

Refinament al casc històric de Palma

L'hotel Can Bordoy és un allotjament de 5 estrelles Gran Luxe amb 24 suites d'entre 30 i 80 metres quadrats, situat al centre del nucli històric de Palma de Mallorca.

 
 
 
 

Noves marques de Sercotel

La cadena Sercotel Hotels ha complert 25 anys. Sercotel Hotels va ser fundada a Barcelona el gener de 1994 per Marisol Turró, Javier Garro i Benjamín Sanz.

 
 

Hospitality Innovation Planet

HIP 2019, Hospitality Innovation Planet, té lloc del 18 al 20 de febrer a IFEMA, a la Fira de Madrid. Hi haurà més de 350 ponents en un total de deu auditoris.

 
 
 
 

Premis CaixaBank Hotels & Tourism

En el transcurs de Fitur, CaixaBank Hotels & Tourism va entregar els seus premis a empreses del sector hoteler que han destacat per la seva innovació, sostenibilitat i responsabilitat social corporativa. Entre les guardonades, Guitart Hotels, Palladium i Meliá Hotels International.

 
 

Un any de reptes

Fa uns dies vam donar a conèixer els resultats del Baròmetre del Sector Hoteler que elaborem conjuntament Magma HC i STR per Espanya. El tancament de 2018 ens deixa una Barcelona que ha aconseguit un rendiment de certa estabilitat tot i que per sota de 2017, amb una ocupació del 78% (-0.9%), ADR de 138 € (-3.2) i RevPAR de 105 € (-4.1%).

 
 
 
 

Logis i Mas Falgarona

L'hotel Mas Falgarona, situat a Avinyonet de Puigventós (l'Empordà), s'ha incorporat a la cadena hotelera europea Logis, el que contribueix al seu creixement a Catalunya, on ja compta amb 12 hotels afiliats.

 
 

EULEN Hotels: gestió integral de serveis hotelers

El Grup EULEN disposa d’EULEN Hotels, una nova marca especialitzada en la gestió integral de tots els serveis propis del sector hoteler, amb la que vol impulsar l’externalització professional de les prestacions turístiques bàsiques que li donen suport.

 
 

Condé Nast Johansens: guies d’hotels i spas de luxe

Condé Nast Johansens (del grup editorial de les revistes “Vogue”, “GQ”, “Condé Nast Traveller” i “Vanity Fair”) acaba de presentar les edicions d’aquest any 2019 de les seves prestigioses guies “Luxury Hotels, Spas & Venues UK, Europe & the Mediterranean” i “Luxury Spas”.

 
 

Disseny en il·luminació

La marca barcelonina Alma Light ha presentat el renovat Flat Led, una millora de la seva clàssica col•lecció d’aplics. Incorpora un porta-làmpares E27 en la part posterior, que el fa més versàtil i adaptable a les necessitats dels hotels.

 
 

Agenda

B-Travel
Del 22 al 24 de març de 2019. Fira de Barcelona, Montjuïc.

Reunió d’associacions hoteleres de grans ciutats
Del 18 al 19 d’abril de 2019. Impulsada per: Gremi d'Hotels de Barcelona, Associació Hotelera de Nova York, París (AHTOP i GNI), Associació Hotelera de Montréal…Barcelona (properament més informació).

Piscina & Wellness
Del 15 al 18 d’octubre de 2019. Organitzat per Fira de Barcelona i Asociación Española de Profesionales del Sector Piscinas (ASOFAP). Fira de Barcelona, Gran Vía

Barcelona Meeting Point
Del 16 al 19 d’octubre de 2019. Fira Internacional del sector inmobiliari. Fira de Barcelona, Montjuic

 

HOTELREPORT és una newsletter adreçada al sector hoteler i de resorts de l'àmbit territorial que té com a llengua pròpia el català i les seves variants (valencià, balear): Catalunya, Illes Balears, País Valencià, la Franja i Andorra. Inclou informació i continguts que poden ser d'utilitat per a la gestió i l’activitat de les empreses hoteleres, difonent les notícies generades pel sector i les novetats en equipaments i serveis que poden donar solucions a les necessitats d'hotels i resorts.
HOTELREPORT és dirigida pel periodista Agustí Valls i el seu editor executiu és el periodista Joan Carles Esteban.

Contacte:
Agustí Valls: avalls@hotelreport.cat / Joan C. Esteban: jcesteban@hotelreport.cat
Passeig de Gràcia, 12, 1a planta. / 08007 Barcelona / Tel. 934 929 998

 
Protecció de Dades: Segons estableix el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), AGUSTÍN VALLS BERDÚN (HOTELREPORT) tracta les seves dades personals únicament per oferir-li serveis de comunicació, periodístics i de màrqueting digital. Podrà accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, dirigint un escrit a avalls@hotelreport.cat.
Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra Política de Privadesa i Protecció de Dades a la nostra pàgina web: www.hotelreport.cat
Has rebut aquest correu electrònic perquè estàs subscrit a hotelreport.cat.
©2018 hotelreport, Tots els drets reservats